Impresso deurkrukken

Een deur vormt niet alleen een verbinding tussen twee vertrekken, maar is ook een decoratief onderdeel van uw interieur. Bij Haxo kunt u voordelig uw Impresso deurkrukken bestellen. Deze zijn dankzij de verstelbare krukstift eenvoudig te monteren op deuren van variërende dikte. U heeft een ruime keuze uit Impresso deurkrukken in diverse stijlen, van minimalistisch tot victoriaans. Alle modellen zijn vervaardigd uit RVS of chroom en hebben een lange levensduur. Bestellen doet u eenvoudig online in onze webwinkel!

Impresso deurkrukken zwart

U kunt uw deur eenvoudig vormgeven door met Impresso deurkrukken in het zwart een fraai accent of contrast aan te brengen. Een bijpassend Impresso deurbeslag kunt u bij Haxo eenvoudig meebestellen om na montage uw deuren netjes af te werken. Gaat uw voorkeur uit naar een stijlvol sierbeslag met Rozet? U vindt het in ruime assortiment van Haxo! Naast Impresso deurkrukken in het zwart kunt u ook bij Haxo terecht voor uw scharnieren en raambeslag om deuren en ramen gemakkelijk te openen en te sluiten.

Impresso deurkrukken kopen

Haxo is dé complete online winkel voor al uw hang en sluitwerk. Bij ons kunt u niet alleen eenvoudig maar ook voordelig Impresso deurkrukken kopen in diverse uitvoeringen. Deze zijn zowel leverbaar mét als zonder sleutelrozet en deurbeslag. Wilt u uw wc deur voorzien van een fraaie deurklink? Impresso deurkrukken kopen in het model van uw voorkeur doet u voordelig bij Haxo. Wij hebben niet alleen een ruime keuze, maar zorgen ook voor een snelle levering!