Intersteel Deurgreep 400 x 40 mm Mat Zwart

Merk:
Intersteel
Collectie:
Intersteel Living
Artikelnummer:
0023.450111
Materiaal:
Staal
Levertijd:

1-2 werkdagen

€ 17,95 16,50 13,64 excl. btw

Je bespaart 8%


Productomschrijving Intersteel Deurgreep 400 x 40 mm Mat Zwart

  • 10 jaar garantie
  • Complete set
  • Hoogwaardige materialen

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.  De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel Deurgreep 400 x 40 mm Mat Zwart

Om een schuifdeur helemaal compleet te maken, biedt Intersteel ook accessoires aan. Om uw schuifdeur te kunnen openen en sluiten, kunt u het beste een deurgreep of schuifdeurkom monteren. Deze mat zwarte rechte deurgreep heeft een lengte van 400 mm en is 40 mm breed. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Zorg voor een passende deurgreep bij uw schuifdeursysteem om een uniforme uitstraling in uw interieur te creëren.

Garantie en Onderhoud

Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Gereedschappen voor montage

Meetgereedschap | ring / steeksleutel | (hamer) boormachine | schroefmachine | waterpas | potlood voor het aftekenen.

Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag


Kenmerken Intersteel Deurgreep 400 x 40 mm Mat Zwart

Merk
Intersteel
Collectie
Intersteel+Living
Barcode
8714186443477
Gewicht
1115 gram
Materiaal
Staal
Inhoud van de set
Inclusief montagemateriaal
Kleur
Zwart
Afmeting
44,5 x 12,5 x 4 cm
Garantie
10 jaar