Intersteel Deurkruk Amsterdam Met Schild 250x55x2mm WC 63/8 Zwart

swipe

Merk:
Intersteel
Collectie:
Intersteel Living
Artikelnummer:
0023.057165
Materiaal:
RVS
Levertijd:

Leverbaar midden mei 2021

€ 59,95 52,00 42,98 excl. btw

Je bespaart 13%


Productomschrijving Intersteel Deurkruk Amsterdam Met Schild 250x55x2mm WC 63/8 Zwart

  • 10 jaar garantie
  • Complete set
  • Hoogwaardige materialen

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.  De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel Deurkruk Amsterdam Met Schild 250x55x2mm WC 63/8 Zwart

Deurkruk Amsterdam op een rechthoekig schild is uitgevoerd in mat zwart. Deze deurkruk op schild met schroefgaten is voorzien van een badkamer-/toiletsluiting op 63 mm, waarmee u gemakkelijk een ruimte kunt openen en afsluiten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten. Deze deurkruk wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Garantie en Onderhoud

Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Gereedschappen voor montage

Inbussleutel (wordt meegeleverd)| kruiskop schroevendraaier | platte schroevendraaier | schroef / boormachine | meetgereedschap.

Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag


Kenmerken Intersteel Deurkruk Amsterdam Met Schild 250x55x2mm WC 63/8 Zwart

Merk
Intersteel
Collectie
Intersteel+Living
Barcode
8714186489550
Gewicht
1240 gram
Materiaal
RVS
Inhoud van de set
Inclusief Montagemateriaal
Kleur
Zwart
Afmeting
28,5 x 7,5 x 4 cm
Garantie
10 jaar