Intersteel Schuifdeursysteem Geleider Afstandhouders Mat Zwart

swipe

Merk:
Intersteel
Collectie:
Intersteel Living
Artikelnummer:
0023.450106
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

1-2 werkdagen

€ 3,95 2,95 2,44 excl. btw

Je bespaart 25%


Productomschrijving Intersteel Schuifdeursysteem Geleider Afstandhouders Mat Zwart

  • 10 jaar garantie
  • Complete set
  • Hoogwaardige materialen

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.  De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel Schuifdeursysteem Geleider Afstandhouders Mat Zwart

Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. U kunt met een schuifdeur een kamer scheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. Daarnaast geeft het uw interieur een fraai uiterlijk en is het de trend van dit moment. Voor een verlenging van dit systeem kunt u gebruik maken van tussenrails. Deze zijn verkrijgbaar in twee maten 45 cm en 90 cm. Voor de montage van deze verlenging kunt u gebruik maken de aparte bevestiging set. Daarnaast heeft u een geleider en afstandhouders nodig. Met een geleider zorgt u voor een goede geleiding van de deur. Met de afstand houders zorgt u ervoor dat de deur niet gaat kantelen.  

Garantie en Onderhoud

Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Gereedschappen voor montage

Meetgereedschap | (hamer) boormachine | schroefmachine | waterpas | potlood voor het aftekenen

Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag


Kenmerken Intersteel Schuifdeursysteem Geleider Afstandhouders Mat Zwart

Merk
Intersteel
Collectie
Intersteel+Living
Barcode
8714186433324
Gewicht
30 gram
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Afmeting
8,5 x 6 x 6 cm
Garantie
10 jaar