Intersteel Schuifdeursysteem Sluitvertrager Mat Zwart

swipe

Merk:
Intersteel
Collectie:
Intersteel Living
Artikelnummer:
0023.450109
Materiaal:
Messing
Levertijd:

1-2 werkdagen

€ 29,95 27,50 22,73 excl. btw

Je bespaart 8%


Productomschrijving Intersteel Schuifdeursysteem Sluitvertrager Mat Zwart

  • 10 jaar garantie
  • Complete set
  • Hoogwaardige materialen

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.  De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel Schuifdeursysteem – sluitvertrager mat zwart

Voor een soepele geleiding van de schuifdeur en om beschadigingen te voorkomen, biedt Intersteel ook een sluitvertrager of softcloser aan. Deze sluitvertrager met antiek finish is zowel aan de linker- als de rechterkant van de deur toe te passen. Deze sluitvertrager wordt gemonteerd op de muur en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Garantie en Onderhoud

Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Gereedschappen voor montage

Meetgereedschap | (hamer) boormachine | schroefmachine | waterpas | potlood voor het aftekenen

Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag


Kenmerken Intersteel Schuifdeursysteem Sluitvertrager Mat Zwart

Merk
Intersteel
Collectie
Intersteel+Living
Barcode
8714186433362
Gewicht
450 gram
Materiaal
Messing
Kleur
Zwart
Afmeting
37 x 12,5 x 7,5 cm
Garantie
10 jaar