Intersteel Schuifdeursysteem Wheel Mat Zwart

Merk:
Intersteel
Collectie:
Intersteel Living
Artikelnummer:
0023.450121
Materiaal:
Staal
Levertijd:

1-2 werkdagen

€ 129,00 116,00 95,87 excl. btw

Je bespaart 10%


Productomschrijving Intersteel Schuifdeursysteem Wheel Mat Zwart

  • 10 jaar garantie
  • Complete set
  • Hoogwaardige materialen

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.  De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel Schuifdeursysteem Wheel Mat Zwart

Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met spaakwiel en een lengte van 34 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.

Garantie en Onderhoud

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Daarom biedt Intersteel 10 jaar garantie op de schuifdeursystemen. De garantie is alleen geldig wanneer het product op een juiste wijze is gemonteerd. Lees daarom zorgvuldig de handleiding voordat u het product installeert. De garantie heeft alleen betrekking op de technische werking van het product.

Gereedschappen voor montage

Meetgereedschap | ring / steeksleutel | (hamer) boormachine | schroefmachine | waterpas | potlood voor het aftekenen

Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag


Kenmerken Intersteel Schuifdeursysteem Wheel Mat Zwart

Merk
Intersteel
Collectie
Intersteel+Living
Barcode
8714186447963
Gewicht
7500 gram
Materiaal
Staal
Inhoud van de set
Inclusief Montagemateriaal
Kleur
Zwart
Afmeting
110 x 19,5 x 8 cm
Garantie
10 jaar