Om uw kerstboom rechtop en vast te zetten is het aan te raden om een kerstboomstandaard aan te schaffen.

Kerstboomstandaard

In onze webwinkel vindt u hele handige kerstboomstandaards met een vergrendelingsmechanisme dat ervoor zorgt dat u de boom niet hoeft vast te schroeven. Vastzetten of loskoppelen gaat heel gemakkelijk en de kerstboomstandaard zorgt ervoor dat dat de boom stevig op zijn plek blijft staan. U kunt hem zonder zorgen binnen of buiten zetten.

Kerstboomstandaard met waterreservoir

Onze kerstboomstandaards zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor een optimale levensduur van uw boom kunt u kiezen voor een kerstboomstandaard met waterreservoir. Bij Haxo bieden wij u altijd het beste van het beste aan en met onze kerstboomstandaards maken wij geen uitzondering. De klemmen zijn gemaakt van roestvrij staal die zorgen voor extra stevigheid. Een kerstboomstandaard met waterreservoir zorgt ervoor dat uw boom langer vol en groen blijft. Dit is ook een uitstekende oplossing als u wilt voorkomen dat uw boom zijn naalden verliest.

Kerstboomstandaard Cinco

Kies voor kwaliteit met een kerstboomstandaard van Cinco. Bent u ook op zoek naar kerstverlichting voor binnen of buiten? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres! De bezorging van uw lampjes verloopt vliegensvlug, want wij hebben al onze producten in eigen voorraad staan. Onze kerstverlichting zijn van het merk Konstsmide. Zij zijn de experts op het gebied van innovatieve, duurzame en sfeervolle lampjes. Onze kerstlichtjes werken op netstroom en batterij. Heeft u behoefte aan wat extra adapters? Bekijk dan ook eens onze kerstaccessoires. Met een kerstboomstandaard van Cinco haalt u kwaliteit en robuustheid in huis.

Kerstboomstandaard kopen

Wanneer u een kerstboomstandaard gaat kopen zet u heel gemakkelijk uw kerstboom recht en stevig neer, maar nu moet u de boom nog versieren. Dit kost aardig wat werk. Gelukkig hebben wij een handige oplossing voor u in onze webshop. Met onze kerstboommantels kunt u zonder veel moeite uw kerstboom versieren. Het enige wat u hoeft te doen is de verdeelring bovenin uw kerstboom te plaatsen en de lichtjes van boven naar beneden laten zakken. Een kerstboomstandaard kopen met de nodige accessoires bespaart ieder jaar weer ontzettend veel tijd!

Wilt u wat extra versiering voor de kerstdagen? Bekijk dan ook eens ons ruime assortiment aan kerstdecoratie.