Kerstboomverlichting

Een kerstboom is niet compleet zonder mooie lampjes er in. Daarom kunt u bij Haxo.nl terecht voor een ruim assortiment aan kerstboomverlichting in verschillende soorten en kleuren. Bestel het snel online en u kunt uw woning binnen enkele dagen al sfeervol verlichten.

Kerstboomverlichting maakt uw kerstboom helemaal af

Kerstmis is voor velen de mooiste tijd van het jaar. Gezelligheid met familie en vrienden, heerlijk eten en mooie liedjes zingen. Ook de kerstboom is een belangrijk symbool voor deze tijd van het jaar. De kerstboom, mooi aangekleed met ballen, slingers en natuurlijk verlichting. Met deze verlichting voor kerstbomen is het kerstgevoel helemaal compleet. Ook kerstboomverlichting kopen? Dan bent u bij Haxo.nl op de juiste plek. Zo vindt u bij ons mooie gekleurde lichtsnoeren voor in de kerstboom, kerstboomverlichting warm wit, een boomkaarsensnoer, kerstboommantels, maar ook clusterverlichting voor buiten. De verlichting voor de kerstboom is uitgevoerd met duurzame LED lampjes, die vele uren meegaan. Zo kunt u er heel wat keren kerst mee vieren.

Doe inspiratie op met de kerstboomverlichting van Haxo.nl

Welke soorten kerstboomverlichting zijn er?

Wanneer u op zoek bent naar kerstboomverlichting voor in uw kerstboom dan heeft u meer dan genoeg keuze. Er zijn namelijk veel verschillende soorten kerstboomverlichting. Hieronder ziet u een overzicht van de soorten die wij bij Haxo.nl in ons assortiment hebben:

  • Traditionele kerstboomverlichting: De traditionele kerstboomverlichting spreekt eigenlijk wel voor zich. Dit zijn snoeren waar om de zoveel centimeter een kerstlampje aan zit. De snoeren kunnen worden gebruikt om de kerstboom op een subtiele manier te verlichten en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals witte kerstboomverlichting, kerstboomverlichting multicolor of kerstboomverlichting RGB.
  • Clusterverlichting: Met clusterverlichting in de kerstboom zorgt u ervoor dat uw boom binnen een mum van tijd goed gevuld is met verlichting. Clusterverlichting bestaat namelijk uit een streng waar meerdere lampjes in een soort clusters aan elkaar zitten. Hierdoor kunt u met minder snoer meer oppervlakte verlichten.
  • Kerstboomverlichting kaarsjes: Wilt u een nostalgische kerst ervaren? Haal dan de kerstboomverlichting kaarsjes in huis. Deze kerstverlichting voor binnen valt direct in het oog. Het mooie kaarsendesign komt dicht in de buurt bij het uiterlijk van een echte kaars. De kaarsjes geven mooi warm licht en doordat het snoer van deze verlichting groen is, valt deze niet erg op en trekken de mooie nostalgische kaarsen volledig de aandacht.
  • Kerstboommantels: De kerstboommantel maakt het verlichten van je kerstboom erg eenvoudig. Waar u met de lichtsnoer zelf een weg moet zien te vinden tussen de takken van de kerstboom, is dat met een boommantel wel een stuk eenvoudiger. De verdeelring plaatst u boven in de boom en de strengen laat u vervolgens naar beneden zakken tot onderaan de kerstboom. Zo is uw kerstboom overal gelijkmatig voorzien van lampjes.

Warm wit, koud wit of multicolor?

Bij Haxo.nl vindt u kerstboomverlichting in verschillende maten en soorten. U kunt verlichting kopen met warm witte lampjes, maar u kunt ook kiezen voor mooie gekleurde lampjes of voor kerstboomverlichting koud wit. Heeft uw kerstboom een bepaalde themakleur, dan raden we de warme witte LED verlichting aan. Is uw kerstboom juist gedecoreerd met verschillende ballen, hangers en slingers in meerdere kleuren, dan past de gekleurde verlichting hier uitstekend bij. De kerstboom is het pronkstuk van uw kamer tijdens de kerstperiode. Deze mooie boom is het middelpunt van uw kerstversiering. Of dat nu een echte boom is of uw voorkeur uitgaat naar kunstkerstbomen. Dat betekent dat u uit mag pakken. Met de verlichting in de kerstboom wordt uw kamer ook tijdens de donkere avonden mooi en sfeervol verlicht. En dat geldt zowel voor de gekleurde, als de witte lampjes.

Hoeveel lampjes heeft u nodig voor uw kerstboom?

Bent u niet zeker van hoeveel kerstboomverlichting u moet aanschaffen voor uw boom? Dat is helemaal niet gek. Dit is namelijk afhankelijk van het formaat van uw kerstboom, maar ook van de mate waarin u de kerstboom wilt verlichten. Wilt u bijvoorbeeld een subtiele verlichting, dan zult u minder lampjes hoeven te gebruiken dan wanneer u wilt dat de kerstboom rijkelijk verlicht is. Over het algemeen kunt u rekening houden met ongeveer 240 traditionele lampjes voor een kerstboom van 150 cm en 480 lampjes voor een kerstboom van 250 cm. Wilt u advies over het aantal kerstlampjes dat u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerstverlichting voor binnen en voor buiten

Wilt u niet alleen binnen genieten van een mooi gezellig en sfeervol geheel, maar ook buiten het echte kerstgevoel creëren? Dat kan prima met de kerstboomverlichting van Haxo. De meeste kerstboomlampjes zijn namelijk zowel geschikt voor binnen als buiten. Kleed uw boom buiten mooi aan met één van de lichtsnoeren of maak gebruik van de handige kerstboommantel. Het verlichte kerstboomeffect kan buiten ook bereikt worden wanneer u geen den of spar in de tuin heeft staan. Met de buxusbalverlichting uit onze webshop creëert u van uw buxus of andere struik een mooi sfeervol geheel. De netten zijn eenvoudig in gebruik. U plaatst ze namelijk gewoon over de struik, steekt de stekker in het stopcontact en genieten maar van een sfeervolle tuin.

Kerstboomverlichting kopen bij Haxo.nl

De kerstboom is niet af zonder verlichting. Wilt u kerstboomverlichting kopen? Dan kan dat op eenvoudige wijze bij Haxo.nl. Ons aanbod is enorm uitgebreid en u kunt bij ons dan ook terecht voor zowel kerstboomverlichting voor binnen als buiten. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om er een onvergetelijke kerst van te maken. Zo kunt u ook terecht bij ons voor kerstverlichting op batterijen en kerstboomstandaarden. Daarnaast maakt u uw gehele kerstdecoratie compleet met de onze kerst waterlantaarns en andere kerst accessoires. Geniet van een heerlijke kerst en mooie kerstboomverlichting tijdens deze donkere dagen.

Kerstboomverlichting koop je online bij Haxo.nl

Meer informatie

Wilt u uw woning en tuin gezellig aankleden deze feestdagen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. U vindt hier alles voor een sfeervolle kerst. Heeft u vragen over onze kerstboomverlichting of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. De experts van Haxo helpen u graag verder.