Kinderkruiwagen

Maak het tuinieren extra leuk met een kinderkruiwagen. Deze zijn in verschillende kleuren te koop. De kruiwagen heeft een vrolijk en compact ontwerp. Je kunt deze gebruiken om mee te tuinieren, maar je kunt de kruiwagen ook heel gemakkelijk meenemen naar bijvoorbeeld het strand. Leuk als uw kind een groot zandkasteel wil maken. Een kinderkruiwagen is handig als je zoekt naar een leerzame, maar ook leuke manier om te werken of spelen.

Kinderkruiwagen metaal

Op onze website kunt u een kinderkruiwagen bestellen van metaal of plastic. Beide zijn erg geschikt voor kids. De kinderkruiwagen van metaal is ook voorzien van ergonomische handvatten. Hierdoor heeft uw kind een aangename en gemakkelijke grip. De metalen bak is erg stevig en er kan flink wat in. Een kinderkruiwagen van metaal is een uitstekende optie als u op zoek bent naar een kar die effectief en duurzaam is.

Kinderkruiwagen plastic

Bent u op zoek naar een kinderkruiwagen van plastic? Haxo heeft het beste buitenspeelgoed voor uw kind. De kruiwagens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, handig in gebruik en ook duurzaam. De kruiwagen van plastic beschikt daarnaast over een luchtband wiel met binnenband en een sterk profiel. Door het compacte ontwerp is de kruiwagen heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Ook zorgt het gewicht ervoor dat de kruiwagen heel gebruiksvriendelijk is voor de kleinsten.

Kinderkruiwagen kopen

Bij Haxo kun je voor een voordelige prijs een leuke kinderkruiwagen kopen voor je kind. Deze heeft een vrolijk design, maar doet ook wat u ervan verwacht. De sterke bodem zorgt ervoor dat de kruiwagen veel kan dragen. De kinderkruiwagen kunt u in onze webshop gemakkelijk kopen. U krijgt het product snel geleverd. Combineer de kruiwagen met ons vrolijke kinder tuingereedschap en u heeft geen kind meer aan uw kind!