De kunststof regentonnen zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen de scherpste prijzen aangeboden.

Kunststof Regenton

Gewoonlijk loopt regenwater van uw dak af en de daarvoor bestemde afvoer in. Maar door een kunststof regenton in te zetten kunt u hemelwater ook opvangen en gebruiken voor de bewatering van uw tuin! Hiermee bespaart u op kraanwater en draagt u bovendien bij aan een gezond milieu. U monteert het vat eenvoudig aan uw regenpijp en kunt het, na deze te hebben losgekoppeld, eenvoudig verplaatsen. Zolang uw kunststof regenton leeg is, is deze namelijk extreem licht van gewicht!

Kunststof regenton houtlook

Vindt u plastic in of rond uw tuin geen prettige aanblik? Dan heeft Haxo de oplossing voor u! Bestel een kunststof regenton met houtlook om van het beste van twee werelden te profiteren. Ook een houten regenton behoort tot de mogelijkheden. Hiermee profiteert u echter niet van het lichte gewicht dat een kunststof exemplaar zo gebruiksvriendelijk maakt! En zelfs van dichtbij is het verschil met een echte houten regenton nauwelijks waarneembaar. Kies voor een kunststof regenton met houtlook voor de hoogste kwaliteit met de mooiste uitstraling.

Kunststof regenton grijs

U kunt uw vat voor de opslag van regenwater krijgen in iedere gewenste kleur. Zo kunt u kiezen voor een model met schutkleuren of juist een kunststof regenton in grijs uitvoering. Er zijn bovendien exemplaren beschikbaar die uw tuin een hele bijzondere uitstraling geven. Wat bijvoorbeeld te denken van een vat in de vorm van een klassieke zuil? Ook een tuinmuurtje en een vaas behoren tot de mogelijkheden. Bestel uw kunststof regenton in het grijs bij Haxo!

Kunststof regenton kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij Haxo uw kunststof regenton kopen. Dit doet u zeer eenvoudig via onze uitgebreide webwinkel. Hier vindt u alles wat u maar nodig heeft om aan uw tuin een geheel eigen draai te geven. Zo kunt u deze uitbreiden met een heuse buitendouche! Tevens hebben wij alles in huis om uw planten praktisch te bewateren. Hiervoor is uiteraard ook de klassieke tuinslang in te zetten, die u bij Haxo eenvoudig samen met uw kunststof regenton kunt kopen.