LED Kerstverlichting

De LED Kerstverlichting van Haxo.nl geeft iedere ruimte een magische kerstsfeer. Uw kerstboom is zonder kerstverlichting niet helemaal volmaakt, dus bestel nu snel uw kerstverlichting online bij Haxo.nl. Zo weet u zeker dat u er sfeervol bij zit tijdens de kerstdagen.

Een gezellige kerstsfeer creëert u met kerstverlichting LED

De kerstboom is binnen en naast kerstballen en slingers kan mooie ledverlichting natuurlijk niet ontbreken. Haxo.nl biedt u veel keuze aan soorten en maten kerstboomverlichting. Het is dan misschien even een karwei om de boom te verlichten, samen met familie en vrienden gaat het een stuk sneller en beleeft u de ultieme kerstsfeer. Heeft u echt geen tijd om de kerstverlichting bezig te zijn? Bij Haxo.nl kunt u ook terecht voor een LED kerstboom.

LED kerstverlichting brengt uw woonkamer is een magische kerstsfeer.
 

De voordelen van Kerstverlichting LED

Naast het feit dat kerst ledverlichting een gezellige sfeer geeft, kent het vele andere voordelen. Haxo.nl zet voor u alle voordelen op een rijtje:

  • Bespaart energiekosten: LED lampjes gebruiken zo’n 90% minder energie dan gloeilampen en gaan hierdoor 35 tot 50 keer zo lang mee. U kunt dus zeker op uw energiekosten besparen!
  • Langere levensduur: Als u een LED lampje ongeveer 6 uur per dag laat branden, gaat de lamp wel 15 jaar mee. Dit is een groot verschil met de gloeilamp die maximaal 1000 uur brand en na een halfjaartje al moet worden vervangen.
  • LED lampen worden niet zo warm: LED lampen worden niet zo warm, waardoor de kans op verbranding bij het aanraken van de lamp wordt verminderd. Ook is er een minder grote kans op brand.
  • Beter voor het milieu: De LED lampen van Haxo.nl hebben een langere levensduur en verbruiken minder energie, waardoor ze beter zijn voor het milieu dan halogeenlampen of gloeilampen. Daarnaast bevatten LED lampen minder schadelijke materialen.

LED verlichting kerst is bij Haxo.nl in verschillende kleuren verkrijgbaar

U kunt bij Haxo.nl terecht voor verschillende kleuren kerstverlichting LED. Naasdat Haxo.nl een ruime keuze aan LED kerstverlichting koud wit aanbiedt, kunt u bij ons ook terecht voor verlichting die een warmere sfeer uitstraalt, namelijk LED kerstverlichting warm wit. Als uw voorkeur uitgaat naar gekleurde kerstverlichting, kunt u kiezen voor LED kerstverlichting multi color. Deze zijn voorzien van rode, groene, blauwe en gele lampjes voor een feestelijk effect. Kortom, bij Haxo.nl is voor ieder wat wils en weet u zeker dat uw kerstboom er gezellig bij staat tijdens de kerstdagen.

LED Kerstverlichting voor binnen én buiten

De kerstverlichting van Hao.nl is geschikt voor binnen én buiten, zelfs tegen weersomstandigheden als regen en sneeuw zijn ze bestand. Met led kerstverlichting binnen kunt u naast uw kerstboom ook een mooie kersttak of kerststuk voor op tafel versieren. Met kerstverlichting buiten led kunt u in de tuin ook een echt kerstgevoel creëren. Denk hierbij aan de bomen in de tuin of de schutting, die u door middel van een streng verlichting kunt decoreren.

Kerst LED verlichting soorten op een rijtje

U vindt bij Haxo.nl een ruim aanbod aan verschillende soorten LED kerstverlichting waardoor u uw woonkamer een persoonlijke kerstsfeer geeft. Om de keuze voor u gemakkelijker te maken zetten wij ze even op een rijtje:

  • Witte kerstverlichting: witte kerstverlichting led wordt ook wel traditionele kerstverlichting genoemd en ziet u terug in de meeste kerstbomen. Naast de meest bekende kleuren koud wit of warm wit, biedt Haxo.nl ook LED kerstverlichting rgb aan. Hiermee geeft u de kerstboom net dat extraatje.
  • Kerstverlichting met kaarsjes: Deze verlichting is bijna authentiek aan de uitstraling van een echte kaars en brengt de kerstboom in een nostalgische sfeer. Kerstverlichting kaars led beschikken over een groen snoer en dus valt deze ten opzichte van de kaarsjes niet zo op.
  • Clusterverlichting: Wanneer u cluster led verlichting in uw kerstboom hangt weet u zeker dat de boom goed is gevuld met lampjes. Een clusterverlichting streng bestaat namelijk uit meerdere clusters waarin lampjes aan elkaar vast zitten.
LED kerstverlichting geeft uw woonkamer een unieke sfeer.

Hoeveel kerstverlichting LED lampjes heb ik nodig voor mijn kerstboom?

We snappen dat het best lastig kan zijn om in te schatten hoeveel lampjes uw kerstboom nu echt nodig heeft. U kunt zich in dat geval twee dingen afvragen: Wat is het formaat van uw kerstboom? En wat is de hoeveelheid lampjes die u wilt gebruiken om de boom te verlichten? Een snoer met traditionele kerstverlichting bevat ongeveer 18 lampjes per meter. Een kerstboom van 150 cm is minimaal een snoer van 15 meter nodig met daarop 270 lampjes voor een volle boom. Voor een kerstboom van 210 cm is daarentegen een snoer van 25 meter met 450 lampjes nodig. Twijfelt u over het aantal LED kerstverlichting lampjes dat u nodig heeft? Haxo.nl helpt u graag verder.

LED Kerstverlichting koopt u online bij Haxo.nl

LED kerstverlichting zorgt voor veel sfeer tijdens de decembermaand. Wist u dat ze vroeger echte kaarsen lieten branden in de kerstboom? Tegenwoordig kunt u gewoon bij Haxo.nl terecht voor een ruim assortiment aan kerst ledverlichting. Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier kunt hebben van uw ledverlichting tijdens de kerstdagen. U koopt al uw kerst benodigdheden bij Haxo.nl dan ook tegen een scherpe prijs en natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en u weet zeker dat u kunt genieten van de mooiste ledverlichting tijdens de kerstdagen.

Meer informatie en advies?

Voor een magische kerst moet u bij Haxo.nl zijn. Heeft u na het lezen van alle informatie op de website nog vragen of heeft u advies nodig over welke LED kerstverlichting het best past bij uw situatie? Onze experts geven u graag een passend advies. U kunt ons telefonisch bereiken of via de mail.