Bent u op zoek naar een losse hangmat? Bij Haxo vindt u deze in allerlei verschillende soorten kleuren en afmetingen.

Losse hangmat

Onze hangmatten zijn uiterst comfortabel om in te liggen en zijn ontzettend stevig en duurzaam. Onze webwinkel bevat talloze producten met precies de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dit geldt natuurlijk ook als u een losse hangmat wilt kopen. Daarnaast leveren wij vliegensvlug, omdat wij het meeste van onze producten op eigen voorraad hebben. Als u een liefhebber bent van comfort, dan bent u bij Haxo altijd bij het juiste adres!

Losse hangmat ophangen

Het is eenvoudig om zelf uw losse hangmat op te hangen, zeker met de tips van Haxo! Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet:

  • Als u de lengte van de hangmat deelt door twee, krijgt u een geschikte ophanghoogte. Stel dat de ruimte tussen de twee verbindingspunten 4 meter bedraagt, dan moet de hoogte 2 meter zijn. Zorg er wel voor dat de hoogte minimaal 50 cm is.
  • Zorg ervoor dat u touwen heeft die lang genoeg zijn! Minimaal 3 meter is een goed uitgangspunt.
  • De ruimte tussen de verbindingspunten moet minimaal 20 centimeter minder bedragen dan uw lengte. Als u bijvoorbeeld 2 meter lang bent, dan moet de ruimte minimaal 1,80 meter zijn.

Hoewel een losse hangmat ophangen geen moeilijke klus is, kan het verkeerd ophangen voor wat ongemak zorgen. Om dit te voorkomen kunt u één van onze vele standaards kopen in onze webwinkel. Er is ook een optie om een gehele set te kopen. Een hangmat met standaard is een uitstekende keuze als u geen andere ophangplek heeft voor uw hangmat.

Losse hangmat wit

In onze webwinkel hebben wij verschillende kleuren beschikbaar voor uw losse hangmat. Wit is een neutrale kleur die overal in de smaak valt. Al onze hangmatten zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Hierdoor vervagen de kleuren minder snel. Het katoen is tegelijkertijd ook uiterst comfortabel.

Beleef een Caribische ervaring door één van onze terrashaarden aan te schaffen als een aanvulling op uw losse hangmat. Of u nu op zoek bent naar wit, blauw of een combinatie van verschillende kleuren, bij Haxo hebben wij voor iedere liefhebber van hangmatten een favoriet exemplaar beschikbaar.

Losse hangmat kopen

Vele klanten vinden het fijn om een losse hangmat te kopen zodat ze er lekker in kunnen liggen, genieten van de zon, relaxen of lezen. Echter kan het ook een uitstekende aanvulling zijn op feestjes, bijvoorbeeld op barbecues. Heerlijk onderuit in een comfortabele positie na een lang dagje gezelligheid is toch genieten? Als u besluit om een losse hangmat te kopen voor uw tuin, dan raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze andere tuinhulpmiddelen. Wordt het u wat te heet in de hangmat? Dan is het een goede keuze om een schaduwdoek te bestellen. Hiermee beschermt u uzelf tegen UV-stralen waardoor u niet snel zult verbranden.