Luxform Buitenlamp Buenos Aires - High Lumen Solar

Merk:
Luxform
Artikelnummer:
44101.040.00
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

56,99 47,10 excl. btw


Productomschrijving Luxform Buitenlamp Buenos Aires - High Lumen Solar

  • Werkt op zonne-energie.
  • De lamp schakelt pas in als het donker wordt.
  • Voorzien van een bewegingssensor.
  • De lichtopbrengst is minder op bewolkte en/of donkere dagen.

De Luxform Buitenlamp Buenos Aires is een van de eenvoudigste lampen om te plaatsen in uw tuin. U hoeft de buitenlamp alleen maar te bevestigen aan de gevel of schutting en klaar is het! (Dit doet u erg gemakkelijk doormiddel van de meegeleverde bevestigingsplaat.) U heeft immers geen stroom kabels nodig voor deze buitenlamp, omdat de buitenlamp op zonlicht werkt. De Luxform Buitenlamp Buenos Aires is geschikt voor het plaatsen naast de voor- en/of achterdeur, maar is ook zeer geschikt voor het plaatsen bij een schuur, garage of carport. De buitenlamp is voorzien van een aan/uit schakelaar en een bewegingssensor. Hierdoor brandt de lamp 's avonds eerst niet en bij beweging wordt de lamp geactiveerd, waardoor de lamp gaat branden. In de lamp bevindt zich een oplaadbare batterij die oplaadt zodra de lamp zonlicht opvangt. Bij een zonnige dag geeft de buitenlamp 's avonds maximaal 6 uren licht. De buitenlamp heeft een maximale lichtopbrengst van 500 Lumen, dat staat gelijk aan ongeveer 50 Watt. Dankzij het IP44 certificering kunt u de buitenlamp het hele jaar door buiten laten hangen.

Luxform Solar

De serie Solar van het merk Luxform is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. De tuinverlichting is ontworpen om eenvoudig en milieuvriendelijk te werken. De tuinverlichting werkt niet op elektriciteit, maar werken direct op energie verkregen van de zon. Elke lamp bevat een zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen in oplaadbare batterijen, die 's avonds zorgen voor de benodigde hoeveelheid licht.

Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform. Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting collectie!


Kenmerken Luxform Buitenlamp Buenos Aires - High Lumen Solar

Merk
Luxform
Barcode
8719099441015
Materiaal
Kunststof
Lengte
250 mm
Batterijvoeding
1x Battery Pack 2000 mAh 1,2 V
Kleur
Zwart
Breedte
190 mm
Hoogte
260 mm
Brandduur
6 branduren
Lichtkleur
Wit
Lichtstroom in Lumen
500 Lumen
Afmeting
250 x 190 x 260 mm
Garantie
2 Jaar
Voltage
High Lumen Solar
Watt
50 Watt
Led
1x ultrabright white
Bewegingssensor
Ja
Voeding
Zonne-energie