Luxform Tuinlamp Annecy 2 Stuks - High Lumen Solar

swipe

Merk:
Luxform
Artikelnummer:
34295.000.00
Materiaal:
RVS/Glas
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

33,99 28,09 excl. btw


Productomschrijving Luxform Tuinlamp Annecy 2 Stuks - High Lumen Solar

  • Werkt op zonne-energie
  • De lamp schakelt pas in als het donker wordt
  • De branduren zijn minder op bewolkte en/of donkere dagen

De Luxform Tuinlamp Annecy 2 Stuks zijn eenvoudige lampen om te plaatsen in uw tuin. U hoeft de tuinlampen alleen maar te plaatsen in de tuin en klaar is het! (Dit doet u erg gemakkelijk doormiddel van de meegeleverde grondpennen) U heeft immers geen stroom kabels nodig voor deze tuinlampen, omdat de tuinlampen op zonlicht werken. De Luxform Tuinlamp Annecy 2 Stuks zijn geschikt voor het sfeervol aanlichten van voetpaden en donkere plaatsen in uw tuin. Daarnaast kunt u de tuinlampen ook gebruiken voor markering langs opritten, tuinpaden, terassen en veranda's. De tuinlampen zijn voorzien van een aan/uit schakelaar en een lichtsensor die ervoor zorgen dat de lampen bij schemer inschakelt en bij zonsopgang automatisch weer uit schakelt. In de lampen bevinden zich oplaadbare batterijen die opladen zodra de lamp zonlicht opvangt. Bij een zonnige dag geven de tuinlampen 's avonds maximaal 6 uren licht. De tuinlampen hebben een maximale lichtopbrengst van 6 Lumen, dat staat gelijk aan ongeveer 0.6 Watt. Daarnaast zijn de tuinlampen gemaakt van RVS wat geen onderhoudsvrij product is. Tip is dan ook om de lampen ongeveer eenmaal per half jaar met een doek af te nemen om aanslag te voorkomen. Dankzij het IP44 certificering kunt u de tuinlampen het hele jaar door buiten laten staan.

Luxform Solar

De serie Solar van het merk Luxform is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. De tuinverlichting is ontworpen om eenvoudig en milieuvriendelijk te werken. De tuinverlichting werkt niet op elektriciteit, maar werken direct op energie verkregen van de zon. Elke lamp bevat een zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen in oplaadbare batterijen, die 's avonds zorgen voor de benodigde hoeveelheid licht.

Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Luxform. Ook voor andere tuinverlichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele buitenverlichting collectie!


Kenmerken Luxform Tuinlamp Annecy 2 Stuks - High Lumen Solar

Merk
Luxform
Barcode
715467342951
Materiaal
RVS/Glas
Lengte
130 mm
Batterijvoeding
1x AA Li-Ion 3,2 V + 1x Alkaline
Kleur
RVS
Breedte
130 mm
Hoogte
430 mm
Brandduur
6 branduren
Lichtkleur
Warm wit
Lichtstroom in Lumen
6 Lumen
Afmeting
130 x 130 x 430 mm
Garantie
2 Jaar
Voltage
High Lumen Solar
Watt
0.6 Watt
Led
1x softtone
Bewegingssensor
Nee
Voeding
Zonne-energie