Voor het gebruiksgemak en het uiterlijk van meubelstukken, zijn meubelgrepen onmisbaar. De meubelgrepen van Haxo.nl zijn geschikt voor allerlei toepassingen; of het nou gaat om ladekasten, schuifdeuren of keukenkastjes, u vindt bij ons een geschikte meubelgreep. Welke stijl u ook zoekt, wij hebben het in huis.

Meubelgrepen

Een meubelgreep kopen voor elke meubelsoort

Meubelgrepen hebben een grotere impact op uw meubels dan aanvankelijk het geval lijkt. Dit zijn immers de onderdelen die u misschien wel meerdere keren per dag beetpakt, om kasten open of dicht te doen, of om deuren te bedienen. Het is daarom belangrijk dat de meubelgrepen prettig aanvoelen. Wie er dagelijks eentje beetpakt, wil zich niet hoeven ergeren. Daarom hebben we een uitgebreide selectie van deze grepen in ons assortiment, zodat u ook echt iets te kiezen heeft. Op die manier vindt u voor elke meubelsoort wel een juiste meubelgreep.

Meubelgrepen voor nieuwe of oude meubels?

Wie een compleet nieuwe kast laat maken, zal natuurlijk zijn eigen stijl gebruiken en hiervoor de juiste meubelgrepen kopen. Maar ook oudere kasten kunnen door een renovatie enorm opknappen van de juiste meubel greep. Een mooie verfbeurt, gevolgd door het plaatsen van een nieuwe greep, geeft de kast direct een heel eigen voorkomen. Op die manier lijkt een oude kast weer helemaal als nieuw en kan deze weer vele jaren mee. De op het eerste gezicht kleine ingreep van het plaatsen van een nieuwe meubelgreep is dan eentje die een veel grotere impact heeft dan gedacht. Het maakt de renovatie helemaal af.

Neem een kijkje in ons assortiment meubel grepen

Bij Haxo.nl vinden we het bijzonder belangrijk dat u echt iets te kiezen heeft. Daarom hebben we een ruim aanbod aan meubelgrepen, die allemaal hun eigen stijl en gevoel hebben. Zoekt u een klassieke stijl, die echt een antieke uitstraling heeft? Geen enkel probleem. Bent u toch op zoek naar iets moderners, waarbij de afwerking wat strakker is? Ook dit kunnen we zonder problemen leveren. Ook qua kleur is er genoeg te kiezen. Zo weet u altijd zeker dat u iets koopt waar u over vele jaren nog altijd blij mee bent. En dat is waar het om gaat; niemand wil steeds zijn meubelgrepen vervangen. Koop dus iets wat de tand des tijds zal doorstaan; zowel op het gebied van de kwaliteit, als het gebruikersgemak. Zo weet u zeker dat de relatief kleine investering nog vele jaren plezier op zal leveren.

Meubelgrepen maken een kast compleet.

Meubelgrepen kopen bij Haxo.nl

Haxo.nl heeft een uitgebreide selectie aan producten in en om het huis. IJzerwaren, vijverbenodigdheden, bouwmaterialen, u vindt het allemaal bij Haxo.nl. Omdat wij het belangrijk vinden dat we een goede relatie opbouwen en behouden met onze klanten, zorgen we altijd voor kwaliteit en goede service. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gemaakt om vele jaren mee te gaan. En wie voor meer dan €49,- bij ons bestelt, krijgt de producten gratis thuisbezorgd. En heeft u vragen of behoefte aan advies? Dan staan we natuurlijk graag voor u klaar met raad en daad.

Contact, informatie en advies

Op zoek naar meubelgrepen? Dan zijn we het adres voor al uw wensen. Echter, ons assortiment is een stuk ruimer; ook voor andere soorten meubelbeslag. Denk aan: luikringen, bandgrepen, meubelknoppen, deurgrepen zwaar en allerlei soorten deurbeslag. En heeft u vragen over de producten? Komt u er niet helemaal uit bij het kiezen van de juiste onderdelen, of wilt u advies over het gebruik ervan? Dan staan onze experts volledig voor u klaar om u op alle mogelijke gebieden te helpen.