Oase Vitronic

In uw prachtige vijver zijn algen uiteraard niet welkom. Gelukkig kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Oase Vitronic! De filters uit deze serie verwijderen zweefalgen zeer efficiënt en gaan tevens bacteriën en andere ziektekiemen tegen. De 18-36 Watt modellen kunnen bovendien aan de filterbehuizing van BioSmart en BioTec apparaten gemonteerd worden. Geef algen geen enkele kans door in het ruime assortiment van Haxo voor Oase Vitronic filters te kiezen! Bestel uw vijver onderdelen eenvoudig online.

Oase Vitronic UVC filters

Uw vijver kan op verschillende manieren verzorgd worden. Vuil kunt u met behulp van een speciaal filter uit het water halen of een vijvernet gebruiken. Maar voor de vernietiging van algen heeft u onze Oase Vitronic UVC filters nodig! De straling die hier vanaf komt roeit algen uit en maakt uw water weer helder. De lamp heeft een beperkt aantal branduren en kan via Haxo eenvoudig vervangen worden. Zo kunt u nog lang profiteren van onze Oase Vitronic UVC filters!

Oase Vitronic kopen

Haxo is niet alleen de plek om uw sets van Oase Vitronic te kopen; ook voor andere zaken omtrent uw vijver bent u bij ons aan het juiste adres! Zo kunt u heel simpel uw vijverwater testen met behulp van een grondige analyse van de zuurgraad. Bent u een beginnende hobbyist? In dat geval heeft u met onze vijversets een ruime keuze. Zodra uw oase enige vorm begint te krijgen, kunt u een filter van Oase Vitronic kopen om uw water tegen algen te beschermen! Haxo zorgt dat uw bestelling snel geleverd wordt.