Onderwaterverlichting

Zelfs tot in de late avonduren kunt u nog genieten van uw vijver dankzij onze hoge kwaliteit vijververlichting. Alle natuurschoon in en rond het water worden hiermee duidelijk zichtbaar. Voor onderwaterverlichting bent u bij Haxo op de juiste plek. De verhoogde zichtbaarheid is niet alleen heel mooi maar ook erg praktisch. Als de vijver dicht bij het terras of looppad ligt, kunt u namelijk natte kleding voorkomen dankzij de onderwaterverlichting. In het brede aanbod van Haxo vindt u verschillende soorten en maten onderwaterverlichting .

Onderwaterverlichting led

Zoekt u zowel mooie als zuinige lampjes voor in en rond uw vijver? Dan is onderwaterverlichting met led lampjes de juiste keuze voor u. Hierin heeft u bij Haxo ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment. Onderwaterverlichting led is zowel modern als gebruiksvriendelijk. Door de innovatieve insteek van onze duurzame vijververlichting is het gebruik ervan heel energiezuinig. Zo kan iedereen genieten van een mooi verlichte vijver in de tuin. Dankzij Haxo kunt u de oase in uw tuin geheel naar wens vormgeven!

Onderwaterverlichting vijver

Wilt u graag uw vijver de verlichting geven die deze verdient? Met het brede assortiment van Haxo heeft u toegang tot de meest sfeervolle onderwaterverlichting voor uw vijver. U kunt onder andere kiezen voor Ubbink onderwaterverlichting MultiBright led. Deze onderwaterverlichting voor uw vijver wordt geleverd met vier verschillende kappen in de kleuren geel, groen, blauw en rood. Hiermee wordt het mogelijk om volop te variëren met de lichten in en rond uw vijver! U kunt ervoor kiezen om de lamp onder water te plaatsen maar ook naast de vijver of op een ander plek voor een prachtig effect.

Onderwaterverlichting Oase

U creëert een oase van rust in uw tuin met behulp van onderwaterverlichting. Dankzij zacht stromend water met schitterende mooie tinten en vijver accessoires geeft u een spectaculair effect aan uw vijver. De onderwaterverlichting van Oase is compact. Door de verstelbare kop is de warm witte led lamp eenvoudig te monteren en combineren. Bij Haxo profiteert u van uitgebreide mogelijkheden om uw vijver naar wens vorm te geven. Maak een keuze uit onze uiteenlopende sets!