Ongediertebestrijding

Wilt u onkruid verdelgen of vliegen, wespen en mieren bestrijden?  De bestrijdingsmiddelen van Haxo zijn veelzijdig en bieden voor elk probleem een adequate oplossing. Daarnaast verkopen wij ook handige accessoires om u het werken bestrijdingsmiddelen met bestrijdingsmiddelen te vereenvoudigen, zoals de Gardena rugspuit of de Gloria Drukspuit.  Bij mierenoverlast kunt u gebruik maken van de krachtige Pokon Mieren Lokdoos. Daarmee blijven mieren voorlopig wel weg!

Bayer bestrijdingsmiddelen

Bayer bestrijdingsmiddelen zijn zeer efficiënt voor het tegengaan van onkruid.  De Bayer Clear-Up onkruid dringt diep door tot in het bladgroen van het onkruid. Jong onkruid is binnen een handomdraai weg, terwijl oud en hardnekkig onkruid  al na een paar behandelingen verdwijnt! De Bayer Clear-up wordt verkocht met een hanige spuit. De bestrijding blijft zo lokaal, zodat u alleen uw onkruid bestrijdt en gezonde planten en bloemen spaart!   

Bestrijdingsmiddelen kopen

Bestrijdingsmiddelen kopen bij Haxo is eenvoudig . U kunt altijd snel en veilig online bestellen. Wij zorgen dan voor een snelle levering van uw bestelling binnen drie werkdagen. Soms kunnen wij nog sneller leveren . Dat vindt u precies terug bij de  productinformatie. Bij bestellingen boven € 50,- rekenen wij bovendien geen verzendkosten.

Biologische bestrijdingsmiddelen

Wanneer u kiest voor de biologische bestrijdingsmiddelen, dan kiest u met zekerheidvoor middelen die het probleem bij de wortel aanpakken zonder schade voor andere dieren, mens of milieu. Biologische bestrijdingsmiddelen kunnen voor heel veel verschillende doeleinden ingezet worden, zoals het vangen van vliegen en wespen.  Het gebruik van een Hendrik Jan  Gronddoek is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het tegengaan van onkruid. Zo kunt u altijd een oplossing kiezen die bij u past.