Vind hier duurzame ovale bloempotten in allerlei kleuren en formaten voor in uw tuin!

Ovale bloempot

Zet u uw tuin graag vol met bloemen? Dan zien ze er nog mooier uit met een ovale bloempot van Haxo. Onze potten zijn gemaakt van een kunststof-steenmix, waardoor ze van steen ogen en de duurzame voordelen van kunststof hebben. Dankzij het lichte gewicht zijn de bloempotten gemakkelijk te verplaatsen. De ovale bloempot is recyclebaar en daardoor een milieubewuste keuze. Bestel uw milieuvriendelijke ovale bloempot eenvoudig online bij Haxo!

Grote ovale bloempot

Voor kleurrijke bloemetjes in uw tuin of op het balkon hebben wij een grote ovale bloempot op voorraad. Potten in dit formaat hebben een diameter van 55 cm, een breedte van 16 cm en meten 17 cm in hoogte. Het is erg handig dat overtollig water kan worden opgevangen in het waterreservoir. De plant kan dan met de wortels te goed doen aan het opgeslagen water. Het verzorgen van de bloemen is daardoor eenvoudig als u ze in een grote ovale bloempot plaatst.

Ovale bloempot binnen

Vindt u het leuk om uw woonkamer op te vrolijken met bloemen? Dan is een ovale bloempot voor binnen erg fraai. In de Artstone Claire collectie vindt u diverse kleurrijke exemplaren in verschillende vormen, waaronder de emmervorm en wandhangers. Dankzij het duurzame materiaal kunt u de ovale bloempot zowel binnen als buiten plaatsen!

Ovale bloempot kopen

Beginnen uw groene vingers al te kriebelen? Dan kunt u een ovale bloempot kopen bij Haxo om al uw bloemen in te planten. Wij hebben een ruim assortiment Bloempotten en plantenbakken die u ook eens kunt bekijken om inspiratie op te doen. Naast een ovale bloempot kopen kunt u alles vinden wat u voor uw Tuin nodig heeft. Bestelt u in onze webwinkel? Dan kunt u binnen enkele dagen al aan de slag!