Wilt u uw huis of tuin opfleuren met een vrolijk kleurtje en daarnaast origineel zijn? Kies dan voor een paarse bloempot. Bij Haxo.nl kunt u terecht voor een breed assortiment aan paarse bloempotten. Zo bent u zeker van een originele touch in uw huis of tuin. Durft u het aan?

Paarse Bloempot

Soorten en maten

Een bloempot in het paars hoeft niet zomaar een paarse bloempot te zijn. Bij Haxo verkopen wij verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende vormen en hoogtes verkrijgbaar, maar zit er ook verschil in het type bloempot.

Verschillende vormen paarse bloempotten

Of u nu wilt gaan voor ronde bloempotten, vierkante bloempotten of rechthoekige bloempotten, wij hebben ze allemaal. Binnen de paarse bloempotten heeft u vooral keuze uit verschillende organische vormen. Zo hebben we de standaard ronde vorm in verschillende hoogtes, maar hebben we ook ovale bloempotten. Daarnaast hebben we ook Bloempotten in het paars waarbij het lijkt alsof meerdere ronde bloempotten met elkaar versmolten zijn. Dit kan net even dat stukje originaliteit zijn waar u naar op zoek bent.

Paarse bloempotten zijn in verschillende soorten en vormen te koop

Verschillende typen paarse bloempotten

Wilt u in plaats van een pot op de grond, een pot aan de wand? Kies dan voor één van onze paarse wandhangers. Binnen de paarse bloempotten hebben wij namelijk keuze voor zowel potten op de grond als potten die aan de wand bevestigd kunnen worden. Deze laatste zijn voorzien van gaten zodat ze gemakkelijk aan de muur geschroefd kunnen worden. Daarnaast hebben we ook een type met een touw eraan zodat deze opgehangen kan worden. Heeft u dus een wat kleinere buitenruimte? Dan kan verticaal tuinieren de oplossing zijn voor u. Door meerdere wandhangers in verschillende kleuren bij elkaar te hangen creëert u ook nog eens een vrolijk hoekje. De potten die u op de grond kunt zetten zijn ook voorzien van gaten, maar dan aan de onderkant. Deze gaten zorgen ervoor dat de pot eventueel overtollig water af kan voeren.

Paarse bloempotten van verschillend materiaal

Wanneer u een bloempot buiten wilt gebruiken, dan zult u rekening moeten houden met het materiaal. Niet alle materialen zijn namelijk geschikt voor buiten. Al onze paarse bloempotten zijn van kunststof- steenmix. Dit is een materiaal wat zeer geschikt is voor zowel binnen als buiten. Het is weersbestendig, waardoor de pot lang mooi blijft. Ook is het een materiaal dat 100% gerecycled en natuurlijk is. Een voordelige bijkomstigheid is dat het materiaal erg licht is, waardoor de potten ook licht van gewicht zijn.

Combineren met paarse bloempotten

Een paarse bloempot in uw tuin is al een blikvanger op zich, maar combineren is ook zeker mogelijk met deze kleur. Zo kunt u voor een strakke uitstraling kiezen, waarbij u de paarse pot combineert met een witte of antracieten kleur. Hierbij zit de kleur dus echt in de paarse pot en valt deze extra op. Wilt u voor nog meer kleur gaan in uw tuin? Kies dan voor een combinatie van paars en oranje of paars en turquoise. Dit zorgt voor een vrolijke combinatie en wordt bijna exotisch.

Paarse bloempot kopen

Een paarse bloempot kopen doet u bij de webshop van Haxo.nl. Binnen ons assortiment heeft u ruime keuze als het aankomt op deze en andere kleuren bloempotten. U kunt zelf bepalen welke bloempot het beste bij u past en wij zorgen dat deze aan de juiste eisen voldoet. Zo vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar wel betaalbaar blijven.

Meer informatie

Naast paarse bloempotten hebben we vrijwel alle kleuren bloempotten te koop. Ook voor andere tuinartikelen bent u bij Haxo aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons ook terecht voor plantenbakken, tuingereedschap, tuinbewatering en nog veel meer. Heeft u vragen over onze paarse bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Een paarse bloempot kopen doet u bij haxo