Bent u op zoek naar haakjes voor het ophangen van uw handdoeken en theedoeken? Kies dan voor deze plakhaken die u gemakkelijk kunt bevestigen zonder schroeven en spijkers! Ideaal voor in de keuken, badkamer of hal.

Plakhaken

U heeft geen gereedschap nodig om de plakhaken van Haxo op te hangen. Dit heeft twee voordelen: het is gemakkelijk en uw muur blijft onbeschadigd. De kleefstrip kan namelijk worden verwijderd zonder de ondergrond te beschadigen. Vervolgens zijn de plakhaken zelf herbruikbaar. U vindt bij Haxo verpakkingen met 2 of 3 haken in (mat) chroom of wit. De plakhaken kunnen een gewicht dragen van 0,75 tot 1,5 kilo. Dit wordt duidelijk aangegeven in de productomschrijving.

Plakhaken badkamer

U kunt onze plakhaken in de badkamer ophangen, maar ze zijn ook handig in de keuken of op vakantie in de caravan of vouwwagen. Ze kunnen werkelijk op elk oppervlak worden geplakt, zoals tegels, hout, plastic en glas. De plakhaken zijn echter niet geschikt voor een poreuze ondergronden, zoals foam. Naast plakhaken voor de badkamer vindt u bij ons ook andere sanitair wandhaken die worden bevestigd met een kleefstrip of zuignap. Zo zijn er altijd badkamerhaken die passen bij uw smaak!

Plakhaken chroom

U vindt bij Haxo plakhaken in chroom en mat chroom. Omdat deze kleurtinten redelijk neutraal zijn, sluiten ze aan bij elk interieur. De plakhaken zijn van het vooraanstaande merk Tesa en u krijgt er extra Tesa Powerstrips® bij. Deze worden gemaakt volgens een speciale technologie, waardoor u zeker weet dat u de strips schoon kunt verwijderen en er geen plakstrip achterblijft op uw muur. U bestelt uw plakhaken in chroom kleur eenvoudig online bij Haxo. We zorgen voor een snelle levering van uw order! Bekijk ook eens de plakhaken van kunststof.

Plakhaken kopen

U kunt bij Haxo naast plakhaken kopen ook andere badkameraccessoires bestellen, zoals toiletrolhouders en badkamermatten. U vindt bij ons een ruim aanbod sanitair en toebehoren. Onze producten zijn eenvoudig zelf te monteren, tenzij anders aangegeven in de productinformatie. Door plakhaken te kopen kunt u gemakkelijk uw handdoeken, theedoeken en keukendoeken ophangen. Heeft u nog vragen over de haken of andere producten? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.