Vind hier rechthoekige bloempotten, voorzien van een handig drainagesysteem. U kunt ze zowel binnen als buiten plaatsen!

Rechthoekige bloempot

Bent u op zoek naar een prachtige rechthoekige bloempot? In het ruime assortiment van Haxo hebben wij diverse modellen brede rechthoekige bloempotten van Artstone waarin u een fleurig bloemenperkje kunt aanleggen. Of kiest u liever voor een hoge rechthoekige bloempot van Capi voor een kamerplant? Bestel alles voor in uw Tuin eenvoudig online bij Haxo.

Rechthoekige bloempot buiten

Bij vorst en regen kan een rechthoekige bloempot buiten blijven staan. De pot van Artstone heeft een waterreservoir dat overtollig water kan opvangen. Bij regenachtig weer verdrinken bloemen en planten niet en op droge dagen kunnen de wortels gemakkelijk bij het water. Dankzij het duurzame materiaal kan deze rechthoekige bloempot buiten blijven staan bij vorst. Bij Haxo kunnen wij dit product snel leveren uit onze eigen voorraad.

Hoge rechthoekige bloempot

Voor planten met langere wortels is een hoge rechthoekig bloempot handig. Hier kan veel potgrond in waardoor de plant diep geworteld in de pot zit. Uit de collectie van Capi hebben wij zwarte en witte potten die met de hand gemaakt zijn. Deze hebben een moderne, strakke afwerking en zijn bestand tegen breuken. De hoge rechthoekige bloempot van Capi is voorzien van een afwateringsgat en kunt u gerust buiten neerzetten.

Rechthoekige bloempot kopen

Kunt u niet wachten om uw tuin op te vrolijken met kleurige bloemen en planten? Dan kunt u een rechthoekige bloempot kopen bij Haxo. Wij kunnen snel leveren uit onze eigen voorraad zodat u binnen enkele dagen een prachtige bloempot in de tuin heeft staan. Kijk voor andere vormen ook eens bij het brede aanbod Bloempotten en plantenbakken. Een rechthoekige bloempot kopen kan eenvoudig online in de webwinkel van Haxo!