Bloempotten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er ook prachtige rechthoekige bloempotten te koop. Met deze bloempotten kunt u eenvoudig een tuinafscheiding maken of uw balkon mee opfleuren zonder dat het alle ruimte inneemt. De bloempotten zijn rechthoekig dus makkelijk te plaatsen en dankzij de strakke lijnen prima toe te passen in moderne tuinen of interieurs. Ook uw woning of tuin opfleuren met een rechthoekige bloempot? U koopt ze eenvoudig online op Haxo.nl.

Rechthoekige bloempot

Mooie bloempotten rechthoek voor buiten

Rechthoekige bloempotten staan erg gezellig in uw tuin. De grote rechthoekige vorm zorgt ervoor dat u mooie tuinafscheidingen kunt maken. Creëer bijvoorbeeld een gezellig hoekje waar u samen met uw kinderen kunt picknicken of geef de vijver juist wat extra schaduw door er een rechthoekige bloempot met hoog gras naast te plaatsen. De bloempotten voor buiten kunnen prima tegen vorst, regen en wind. Ze kunnen dus gedurende de winter buiten blijven staan. Veel van deze bloempotten hebben een goed drainagesysteem en waterreservoir dat overtollig water opvangt. Zo worden de bloemen of planten niet te nat en op drogere dagen hoeft u de bloemen niet bij te wateren. Deze bloempotten doen het ook goed op een balkon. Een balkon is vaak niet erg groot en een grote ronde bloempot neemt dan alle ruimte in beslag. Door een bloempot rechthoek tegen de balustrade aan te plaatsen houdt u meer ruimte over en kunt u toch genieten van prachtige bloemen en planten.

Rechthoekige bloempotten binnen

Veel van de bloempotten voor buiten kunnen ook binnen geplaatst worden. Daarnaast zijn er nog speciale binnen bloempotten. Deze worden gemaakt van een materiaalsoort die niet geschikt is voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde metaalsoorten of zeegras. Een bloempot rechthoek kunt u binnen uitstekend gebruiken als een soort roomdivider. In ons assortiment vindt u verschillende hoge rechthoekige bloempotten. Door hier een hoge plantensoort in te plaatsen creëert u een mooie natuurlijke scheiding tussen de living en de diner.

De rechthoekige bloempotten van Haxo zijn zowel geschikt voor binnen als buiten

Bloempotten in verschillende kleuren

U kunt rechthoekige bloempotten kopen in verschillende kleuren. Wilt u een mooie zwarte pot waardoor uw kleurrijke bloemen er geweldig uitkomen of kiest u juist voor een lichtgrijs model wat weer schitterend afsteekt bij het donkere grind in de tuin? Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het bij Haxo. Dankzij de eigentijdse uitstraling van de bloempotten horen deze thuis in elk interieur en iedere tuin. Dankzij de strakke lijnen komen ze in een moderne inrichting goed tot hun recht, maar misstaan ze ook niet in de klassieke tuin. De bloempot rechthoek is dan ook een aanwinst voor ieder huis.

Een goede basis voor uw planten

Een rechthoekige bloempot is een goede basis voor uw planten. U wilt dan natuurlijk ook lang kunnen genieten van deze mooie planten. Dat is mogelijk. Daarvoor dient u de bloempotten eerst te vullen met hydrokorrels. Deze korrels zijn goed water doorlaatbaar en vormen eigen een soort drainagesysteem voor uw bloempot. Hierna kunt u de planten plaatsen. Wel even de overtollige modder, zand en dode wortels verwijderen, zodat de plant zich het best kan ontwikkelen. Vervolgens vult u de lege ruimte in de pot met potgrond. Deze grond is zo samengesteld dat het een perfecte basis vormt voor potplanten. Hierna dient u de planten nog even water te geven.

De merken van Haxo

In de webshop van Haxo vindt u mooie bloempotten rechthoek van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. U vindt bij ons dan ook enkel de beste merken. Artistone is een zo’n merk met mooie rechthoekige bloempotten in zijn collectie. Deze collectie is modern en stijlvol, trendy en tijdloos. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en worden gemaakt van gerecycled of natuurlijk materiaal. De bloempotten van Artistone zijn dus niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Naast Artistone hebben we ook bloempotten in de rechthoekige vorm van TS. TS bloempotten worden gemaakt van een mix van gerecycled kunststof en steen. Deze unieke mix zorgt ervoor dat afval op een goede manier hergebruikt wordt en de potten van TS zijn dan ook hartstikke milieuvriendelijk. Een uniek exemplaar voor de bewuste klant.

Bij Haxo zijn rechthoekige bloempotten van verschillende merken te koop

Over Haxo.nl

Voor al uw klussen in en rondom huis, groot en klein, kunt u terecht bij het online warenhuis Haxo.nl. Haxo heeft niet alleen het juiste gereedschap, de mooiste tuinartikelen, maar ook alles voor in huis. Zo vindt u bij ons niet alleen rechthoekige bloempotten, maar kunnen wij u ook voorzien van ovale bloempotten, vierkante bloempotten en hebben we mooie wandhangers waar u prachtige planten in kwijt kunt. Wij vinden kwaliteit belangrijk, maar zorgen daarnaast ook voor een scherpe prijs. U vindt bij ons dan ook altijd een goede deal.

Rechthoekige bloempotten kopen

Wilt u de ruimte in uw kamer doorbreken met een rechthoekige bloempot als roomdivider? Of wilt u leuke gezellige hoekjes creëren in de tuin met bloempotten rechthoek? Neem dan een kijkje in het assortiment van onze webshop. Bij ons kunt u een mooie rechthoekige bloempot kopen, online 24 uur per dag, 7 dagen per week. Is uw product naar keuze op voorraad? Dan pakken wij het voor u in en verzenden we het diezelfde dag nog. Zo heeft u de volgende dag uw nieuwe bloempot al in huis.

Meer informatie

Bloempotten rechthoek kopen is uiterst eenvoudig online bij Haxo.nl. Maar heeft u toch nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook staan wij klaar om u te adviseren indien u dat wenst. U kunt ons mailen, bellen en contact opnemen via de online chat. Wij helpen u graag verder.