Royal Well Tuinkas en Fundering Popular 46 Blank Polycarbonaat 4mm

Merk:
Royal Well
Collectie:
Polycarbonaat
Artikelnummer:
WB10093
Materiaal:
Aluminium
Levertijd:

1-3 weken

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

€ 749,00 710,00 586,78 excl. btw

Je bespaart 5%


Productomschrijving Royal Well Tuinkas en Fundering Popular 46 Blank Polycarbonaat 4mm

  • Meest toegepaste tuinkas in de moestuin
  • Keuze beglazing uit tuindersglas, veiligheidsglas en polycarbonaat
  • Keuze uit blank aluminium of groen gecoat

De Popular doet zijn naam eer aan: wereldwijd wordt van hobbyist tot gevorderde kweker met plezier gebruik gemaakt van dit model! Deze tuinkas biedt veel waar voor zijn geld. De Popular 46 bestaat uit een blank aluminium frame en is voorzien van een afdichting van 4 mm dubbelwandig polycarbonaat. Deze afdichting wordt met behulp van glasklemmen gefixeerd aan het kasframe. Het polycarbonaat laat een diffuus groeilicht door en isoleert beter dan een glasafdichting. De tuinkas is ook beschikbaar met veiligheidsglas en tuindersglas. Hieronder worden de verschillen duidelijk gemaakt. Voor een goede beluchting is deze kas voorzien van een enkel dakraam. De afmetingen van de kweekkasdeur zijn 62 x 161cm. De goothoogte ligt op 124cm. In totaal heeft de kweekkas een oppervlakte van 2,5m². Voor aluminium tuin- en muurkassen geldt een fabrieksgarantie van 12 jaar uitgaande van normale weersomstandigheden en montage volgens de voorschriften. Klik hier voor de handleiding van dit artikel.

Bijpassende accessoires

Deze set wordt geleverd inclusief fundering. Het gebruik van een stabiele fundering is noodzakelijk voor het optimaal laten functioneren van de kas en biedt de juiste basis voor jarenlang kweekplezier! De fundering is standaard behandeld tegen roestvorming. Het gebruik van betonbanden, een beton gegoten fundering of houten balken vormen alternatieven voor de optioneel verkrijgbare fundering.

Tuindersglas, veiligheidsglas of polycarbonaat

Tuindersglas is de goedkoopste optie maar kan door een dikte van 3mm sneller breken. Het laat 90% van het licht door, waardoor de planten en kruiden in jouw kweekkas goed kunnen groeien. Veiligheidsglas is tot zes keer sterker en zal veel minder snel breken. Wanneer het wel breekt, valt het uiteen in botte delen waardoor dit glas een stuk veiliger is. Ook veiligheidsglas laat ongeveer 90% van het licht door in de tuinkas. Polycarbonaat is als enige niet transparant en laat minder licht door. Planten die snel verbranden voelen zich daardoor erg thuis in een tuinkas van polycarbonaat. Het breekt veel minder snel dan glas en heeft een goed isolerende functie.

Op zoek naar een ander model kweekkas. Bekijk dan ons volledige assortiment kweekkassen!


Kenmerken Royal Well Tuinkas en Fundering Popular 46 Blank Polycarbonaat 4mm

Merk
Royal Well
Collectie
Polycarbonaat
Barcode
7442104954934
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zilver
Inhoud/gewicht
37,14 Kg
Afmeting
Kas: 131 x 193 x 195 cm Fundering: 131 x 3 x 12 cm