Zelfs op de meest regenachtige dag, kan een roze bloempot uw tuin en humeur helemaal opfleuren. Bij Haxo.nl kunt u terecht voor verschillende soorten en maten bloempotten in het roze. Creëer vrolijkheid in uw interieur of tuin met de roze bloempot en u hoeft nooit meer chagrijnig te zijn.

Roze Bloempot

Soorten en maten

Er zijn verschillende soorten en maten in de categorie roze bloempotten. Zo heeft u keuze uit verschillende vormen, maar ook uit verschillende soorten bloempotten. Hierdoor kunt u zelf bepalen op welke manier u deze vrolijke kleur toepast in uw huis of tuin.

Vormen

Wanneer u een roze bloempot wilt kopen, hoeft u niet alleen aan de standaard ronde bloempotten te denken. U heeft namelijk keuze uit verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor ovale bloempotten, maar ook voor potten waarbij meerdere ronde potten met elkaar versmolten zijn. Bij deze laatste variant kunt u in één pot meerdere planten plaatsen. Welke vorm u kiest is geheel aan uzelf. Planten geven zelf de voorkeur aan een ronde pot omdat ze daarin het beste kunnen groeien, maar ook in een ovale pot kunnen ze prima functioneren.

Bij Haxo.nl kunt u verschillende vormen roze bloempotten kopen.

Maten

De één heeft meer ruimte dan de ander. Daarom zijn er verschillende maten bloempotten. Zo kunt u kiezen voor een grotere roze bloempot. Hierdoor kunt u een ware eyecatcher creëren in huis of tuin. Toch is een grote pot niet altijd mooi. Heeft u bijvoorbeeld maar een kleine plant gekocht, dan is het mooier om deze in een kleinere pot te plaatsen. Een te grote of te kleine pot kan de plant belemmeren in zijn groei. Hiervoor is het erg belangrijk om rekening te houden met de maat van de pot waar de plant in binnenkomt. Reken hier ongeveer 15-25 centimeter bij op en u heeft de maat van de bloempot die u nodig heeft.

Soorten

Naast de staande bloempot in het roze, kunt u ook kiezen voor een hangende variant. Wandhangers kunnen goed gebruikt worden als u wat minder ruimte heeft in de tuin of bijvoorbeeld op een balkon. Hierdoor hoeft u geen vloerruimte in te leveren, maar kunt u wel kleur toevoegen aan uw buitenruimte. Binnen de roze bloempotten kunt u kiezen voor een bloembak die bevestigt kan worden aan de schutting of muur.

Bloempotten roze voor binnen en buiten

Alle roze bloempotten in ons assortiment zijn van het materiaal kunststof- steenmix. Dit is een materiaal wat te herkennen is aan de betonlook. Het materiaal is all weatherproof en kan daarmee zowel binnen als buiten prima gebruikt worden. Bij bloempotten voor binnen maakt het materiaal niet zoveel uit. Hier heeft het weer namelijk geen invloed op. Buiten is dit wel een ander verhaal. Sommige materialen zullen namelijk snel verweren. Denk hierbij aan zeegras en textiel. Een bloempot voor buiten is te herkennen aan de gaten die in de onderkant van de pot zitten. Deze zijn voor de waterafvoer van de pot. Binnen zijn deze gaten niet handig omdat u dan last zult krijgen van het water wat via de onderkant uit de pot loopt.

Roze bloempotten combineren

Roze is een kleur die goed te combineren is. Zo kunt u een echte vrolijke hoek creëren door een aantal felle kleuren bij elkaar te zetten. Denk hierbij aan de combinatie van roze, oranje en rood. Vindt u één felle kleur genoeg? Dan kunt u een roze bloempot ook combineren met wit, goud en zwart of grijs.

Roze bloempot kopen

Voor het kopen van roze bloempotten bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan roze bloempotten, waardoor u altijd de perfecte pot kunt uitzoeken voor uw huis of tuin. Bij Haxo.nl vinden wij het erg belangrijk dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan betaalbaarheid van kwaliteit. Daarom zijn al onze producten scherp geprijsd. Een roze bloempot kopen doet u in onze webshop.

Roze bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Meer informatie

Wilt u een roze bloempot kopen? Dan kunt u terecht bij Haxo.nl. Naast bloempotten in allerlei verschillende kleuren, hebben wij ook plantenbakkenen andere tuinartikelen. Heeft u vragen over de bloempot in het roze of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u bij uw keuze.