Secret staat voor een gezonde vijver, doormiddel van kennis en vakmanschap probeert Secret producten te creëren die jouw vijver verrijken en optimaal laat werken. Kwaliteit en zorg staat voor Secret hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de producten die Secret tot nu toe heeft geproduceerd. Van bacteriën tot filtermateriaal en van visverzorging tot slimme technologie. 

Secret

Vijvernetten
Secret heeft een uitermate sterk vijvernet geproduceerd. Dit vijvernet is zeer duurzaam en bevat eigenschappen die concurrerende merken met vijvernetten vaak niet hebben. Zo is het net fijnmazig, is hij zwart van kleur dus bijna onzichtbaar, is zeer sterk door zijn sterke bies rondom en in de bies zitten om de 50 cm metalen ringen verwerkt waarin je grondpennen kan bevestigen. Je kunt het net dus makkelijk spannen en op deze manier makkelijk beschermen tegen reigers en bladeren. Het net wordt geleverd in een nette draagtas en is dus makkelijk op te bergen in het voorjaar en de zomer. 


Waterverbeteraars
Secret heeft een complete lijn waterverbeteraars om jouw vijver optimaal te laten werken. KH+ en GH+ om jouw vijverwater ''hard'' te maken. Sludge-bac om bodem slib te verwijderen, Gel-bac om jouw filter op te starten. Liquid-bac om jouw filter te onderhouden. Pond-Bac om ammoniak te verlagen. Lactic-bac om jouw vissen te beschermen na ziekte. Nitri-bac om nitriet te verlagen.