Een telescopische heggenschaar geeft u extra lengte ten opzichte van een gewone hand heggenschaar. U komt gemakkelijker bij hoger gelegen takken, zodat u veilig zonder trap uw heg of conifeer kunt bijknippen. In het assortiment van Haxo vindt u telescopische heggenscharen van gerenommeerde merken als Gardena en Wolf Garten.

Telescopische heggenschaar

Telescopische heggenschaar Gardena

De Gardena telescopische heggenschaar is het ultieme tuingereedschap voor het eenvoudig en praktisch snoeien van hogere heggen. Laat u verrassen met de Gardena telescopische heggenschaar! Met de kantelbare kop kunt u ten allen tijden eenvoudig en comfortabel snoeien zonder te veel handelingen. U kunt met deze telescopische heggenschaar direct werken vanaf de grond, waardoor een ladder of keukentrap overbodig is.

Telescopische heggenschaar

Een telescopische heggenschaar heeft een praktisch ontwerp. De Wolf Telescopische Heggenschaar is uitschuifbaar en kan ook als gewone hand heggenschaar gebruikt worden. Als u binnen uw bereik snoeit, ziet u met minder lengte net iets beter wat u doet. Ook de Gardena Heggenschaar is uitschuifbaar. Met een telescopische heggenschaar krijgt u het beste van twee werelden!

Telescopische heggenschaar elektrisch

Wanneer u bovenhands moet werken, kan dat iets meer kracht kosten. Met een telescopische heggenschaar elektrisch spaart u spieren en gewrichten! Wilt u werken zonder snoeren, dan kunt u ook kiezen voor een benzine heggenschaar. Haxo zorgt voor een snelle levering!