Tricoflex Profiline Aqua PLUS Ø 13 x 20 mm

Merk:
Hozelock
Artikelnummer:
155249
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 315,90 240,00 198,35 excl. btw

Je bespaart 24%


Productomschrijving Tricoflex Profiline Aqua PLUS Ø 13 x 20 mm

  • Soepel en licht van gewicht
  • 5 laags gevlochten PE slang
  • Hoge temperatuurbereik van -15°C tot +50°C

Hozelock Tricoflex Profiline Aqua Plus is de ultieme slang voor elke tuinbezitter. Het is geschikt voor universeel, dagelijks en zwaar gebruik.

De Tricoflex Profiline Aqua Plus slang is een van de beste tuinslangen van Hozelock. Deze tuinslang is zeer soepel en slijtvast met een licht gewicht. De slangen zijn gemaakt met een technologie tegen verdraaiing. Dit wordt gedaan door de slang uit vijf lagen te maken. Bovendien kan deze slang tegen UV straling en vorst. De slang kan hierdoor in de winter gewoon buiten blijven staan en eventueel gebruikt worden. 

Specificaties Hozelock Tricoflex Profiline Aqua PLUS Ø 13 x 20 mm

  • Deze slang is volledig vrij van schadelijke weekmakers, lijmcomponenten en PVC en officieel goedgekeurd voor gebruik met drinkwater (KTW aanbeveling Cat. A en DVGW eisen W 270 ).
  • Dankzij het hoge tempereratuurbereik van -15°C tot + 50°C is deze slang geschikt voor het transport van zowel warme als koude vloeistoffen.

De specifieke kenmerken van Profiline Aqua Plus zorgen voor een breed en uniek toepassingsgebied. Zo is deze slang bijvoorbeeld zeer geschikt als drinkwatervoorziening op festivals, beurzen of andere evenementen, voor het transport van alcoholhoudende vloeistoffen, plantenoliën en melkproducten en voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De slang heeft een lengte van 50 meter (Ø13x20mm) en is ideaal voor kleine tot middelgrote tuinen. Op alle Tricoflex Profiline Aqua PLUS tuinslangen van Hozelock geldt een garantietermijn van 30 jaar.

Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van tuinslangen. Ook voor andere producten van Hozelock bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Hozelock.


Kenmerken Tricoflex Profiline Aqua PLUS Ø 13 x 20 mm

Merk
Hozelock
Barcode
3506111552492
Kleur
Blauw
Garantie
30 Jaar
Diameter Tuinslang
Ø 13 x 20 mm