Een tuinkast is een praktische oplossing voor het opbergen van uw tuingereedschap en overige tuinspullen.  Haxo heeft verschillende grote en kleine tuinkasten en tuinkisten die uiterst geschikt zijn voor buitengebruik. Zo heeft u alles direct binnen handbereik wanneer u in de tuin aan het werk gaat, zonder steeds naar de schuur of de garage te hoeven lopen.

Tuinkast

Tuinkast hout

De Lifetime tuinkast is gemaakt van water- en UV bestendig PVC. De tuinkast heeft twee deuren en biedt plaats aan kleinere tuingereedschappen en tuinkussens.  Bent u op zoek naar een tuinkast hout? Deze houten tuinkast is vervaardigd uit prachtig geïmpregneerd hout. Met een hoogte van 2,15 met en een breedte van 1 meter is deze tuinkist hout ook uiterste geschikt voor het opbergen van groter tuingereedschap. U kunt meteen aan de slag in uw tuin of veranda met uw tuingereedschappen binnen handbereik.

Tuinkast kopen

Een tuinkast is niet de enige oplossing voor het opbergen van uw tuinspullen. Haxo heeft ook tuinkisten van hoge kwaliteit. Hierin kunt u bijvoorbeeld tuinkussens opbergen. Heeft u geen zon meer in de achtertuin? U neemt een tuinkist eenvoudig mee naar de voortuin! Uw spullen blijven binnen handbereik en u hoeft niet steeds heen en weer te lopen!  Wij bevelen u de Cosy & Trendy Tuinkist van harte aan. Naderen er een paar mooie zonnige dagen? U kunt eenvoudig uw tuinkast kopen bij Haxo, wij zorgen voor een snelle levering!