Houd uw planten en bloemen gehydrateerd met onze tuinsproeier. U haalt hiermee een onmisbare aanvulling voor uw tuin of gazon in de warme zomermaanden.

Tuinsproeier

Een tuin onderhouden vergt veel aandacht en een sproeier zal uw werk veel gemakkelijker maken. De prijs/kwaliteitsverhouding is bij ons altijd optimaal. Een tuinsproeier van Haxo is voorzien van een comfortabel handvat en de kop doceert precies de juiste hoeveelheid water voor uw planten en bloemen. Daarnaast gaan onze tuinsproeiers jarenlang mee. Doordat wij onze producten leveren uit eigen voorraad, krijgt u de bestelling vliegensvlug thuisbezorgd.

Met behulp van een timer kunt u heel gemakkelijk instellen hoe lang de sproeier actief moet zijn. Wij adviseren u om tuinsproeiers niet aan te zetten tijdens felle zon, maar te wachten tot de zonkracht iets afneemt. Zo voorkomt u het verbranden van uw gazon of planten.

Tuinsproeier Gardena

Bent u op zoek naar een hoogwaardige tuinsproeier? Dan is Gardena een uitstekende keuze! Dit hoogwaardige merk heeft jarenlang de meest innovatieve tuinproducten ontworpen om het werk in uw tuin gemakkelijker en sneller te maken. Uiteraard willen wij altijd het beste in huis hebben en daar hoort een tuinsproeier van Gardena ook bij. Met deze sproeier kunt u eenvoudig grote oppervlaktes in één keer bewateren. Wilt u zelf de straalsterkte bepalen? U kunt dan ook kiezen voor een spuitpistool. Dit handige apparaat heeft drie standen waarmee u zelf kan bepalen hoeveel water er uit de kop komt.

Zoekt u een nieuwe tuinslang of is uw tuinslang aan vervanging toe? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres! In onze webshop kunt u namelijk ook een tuinslang los kopen. Deze is gemaakt van stevig weefsel waardoor de slang niet zal lekken en u jarenlang geen nieuwe hoeft te kopen.

Beste tuinsproeier

Bij Haxo vinden wij het belangrijk dat wij altijd up-to-date zijn met onze producten voor tuinbewatering. Wilt u één van de beste tuinsproeiers kopen? Zoek dan niet verder! In onze webshop vindt u altijd topkwaliteit! De beste tuinsproeier voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Een gelijkmatige besproeiing
  • Een hoog bereik
  • Waterbesparend
  • Geen geluidsoverlast
  • Gemakkelijk in gebruik

Haxo slaagt met vlag en wimpel aangezien onze sproeiers aan deze voorwaarden voldoen. Daarbovenop bieden wij ook scherpe prijzen aan! In onze webshop hebben wij talloze keuzes. Of u nu tuinspuiten of sproeiers zoekt voor een kleine of grote tuin, wij hebben voor u het juiste product in huis! De spuiten kunnen ook voor uw auto gebruikt worden. Wij raden dan aan om daarbij een autowasborstel aan te schaffen. Hiermee maakt u uw voertuig grondig schoon.

Tuinsproeier kopen

Wilt u op een gemakkelijke maar effectieve manier uw tuin bewateren? Bij Haxo kunt u een tuinsproeier kopen waarmee u op een moderne en nauwkeurige manier uw planten verzorgt. U kunt kiezen uit handmatige of geautomatiseerde sproeiers. De handmatige versie bestaat uit een tuinslang en een kop waar het water uitkomt. Deze richt u dan zelf op uw tuin. De geautomatiseerde sproeier is een uitstekende oplossing als u water wilt geven aan grote oppervlaktes. Dit bespaart ontzettend veel tijd en moeite. Een tuinsproeier kopen doet u bij Haxo! Kijk eens rond in ons ruime assortiment en neem gerust contact op met onze klantenservice als u vragen heeft.