UV vijververlichting

Niets maakt uw vijver helderder in de avond dan onze krachtige UV vijververlichting. Buiten het feit dat de lichten uw tuin zichtbaarder maken tijdens de late uren, hebben onze lampen ook een andere nuttige functie. UV vijververlichting zorgt er namelijk voor dat veel schadelijke organismen zoals algen gedood worden. Uw water wordt kristalhelder en is daardoor een gezonde omgeving voor vissen en planten. Voor al uw vijverlichtingen bent u bij Haxo op de juiste plek terecht gekomen!

UV vijververlichting onder water

Wilt u tot lang na zonsondergang kunnen genieten van het uitzicht op uw vijver? Met UV vijververlichting onder water is uw vijver niet meer te missen! Zweefalgen maken het vijverwater groen. In vijvers met voedselrijk water ontwikkelt zweefalg zich razendsnel. Een onaangenaam gevolg hiervan is dat de groei van zuurstofplanten wordt gestopt. Een oplossing is UV vijververlichting onder water in combinatie met een UV-C filter. Deze is geschikt voor verschillende soorten vijvers. Alle benodigdheden voor een gezonde vijver vindt u op Haxo.nl!

UV vijververlichting Ubbink

Het aanbod van Haxo bestaat uit verschillende topmerken voor vijververlichting. Daar hoort Ubbink uiteraard ook bij. Dit bedrijf is continu op zoek naar slimme innovaties gericht op gebruiksgemak. UV vijververlichting van Ubbink is hier een schoolvoorbeeld van. Het schakelt schadelijke organismen moeiteloos uit en is eenvoudig te installeren. Voor uw UV vijververlichting biedt topmerk Ubbink een ruime keuze. Maak met het uitgebreide Haxo aanbod van uw tuin en vijver een waar paradijs!