Velda Floating Fish Dome

Kunt u ook zo genieten van de aanblik van rondschietende vissen in de vijver? Met de Velda Floating Fish Dome wordt die ervaring nog mooier! Deze speciale perspex bol laat u op de vijver drijven. Als u regelmatig een deel van het visvoer in de bol doet, zullen uw vissen steeds vaker een kijkje gaan nemen in de bol waardoor u ze op een heel verrassende manier kunt bekijken. U kunt de Velda Floating Fish Dome ook gebruiken om de gezondheid van uw vissen in het oog te houden. De drijvende koepel kunt u mooi combineren met andere elementen uit onze Velda waterornamenten collectie, zoals drijvende vijverplanten.

Velda Floating Fish Dome 50 cm

Deze drijvende koepel is verkrijgbaar in een grote en een iets kleinere versie. Dat betekent dat de grootste Velda Floating Fish Dome 50 cm in diameter is en de kleinere 35 cm. Of u uw vissen nu door de perspex bol bekijkt of op een normale manier, als het water niet helder is, valt een groot deel van de zichtbaarheid weg. Gelukkig kunt u bij Haxo ook terecht voor Velda drukfilters om uw water van vuil te filteren. Of voor Velda UV-C lampen om uw vijver vrij van algen te houden.
Wilt u de Velda Floating Fish Dome 50 cm of de kleinere 35 cm-versie aanschaffen, dan kunt u deze online bestellen in onze webwinkel. U kunt eenvoudig betalen met creditcard of iDEAL of u betaalt per acceptgiro. Eenmaal besteld wordt uw aankoop zo snel mogelijk bezorgd!