Velda luchtpomp

Als u veel waterplanten heeft of de temperatuur in de zomer boven de 25 graden stijgt, kan het zuurstofgehalte van uw vijver aanzienlijk afnemen. Om ook dan uw vissen in goede gezondheid te houden is het gebruik maakt van een Velda luchtpomp aan te raden. Deze zorgt voor een gelijkmatige afgifte van zuurstof aan uw vijverwater. De Velda luchtpomp pompt via de bijgeleverde luchtslang lucht naar een luchtsteen, die luchtbelletjes produceert. Zo voorziet u niet alleen uw vissen van voldoende zuurstof, maar houdt u ook het water in beweging. Dit heeft in de winter als voordeel dat het vijverwater minder snel dichtvriest. U bestelt de Velda luchtpomp voordelig bij Haxo.

Velda luchtpomp 3600

Voor een vijver van gemiddelde grootte is de Velda luchtpomp 3600 een goede keuze. Deze pompt tot wel 3600 liter zuurstof per uur in het water. Ondanks de behoorlijke pompcapaciteit heeft de Velda luchtpomp met een zeer laag energieverbruik van slechts 35 watt. De bijgeleverde luchtslang heeft een lengt van vijf meter en is verbonden met een luchtsteen. Wij adviseren deze op enige diepte te plaatsen, want het probleem van zuurstofgebrek is bij de diepere waterlagen het grootst. Als uw vijver op warme dagen zuurstof tekort komt, is de Velda luchtpomp 3600 een uitkomst. Als u naast het zuurstofgehalte ook de helderheid van uw vijverwater onder controle wilt houden, kijkt u dan eens bij onze Velda vijverfilters. In het ruime assortiment van Haxo vindt u alle vijverbenodigdheden die u nodig heeft.           

Velda Silenta luchtpomp 300      

Speciaal voor een kleine vijver of een aquarium kunt u gebruik maken van de Velda Silenta luchtpomp 300. Deze zuinige pomp staat bekend om zijn zeer geringe geluidsniveau, wat uitkomst biedt als u aquariumvissen in uw woonkamer heeft. De pompcapaciteit bedraagt 300 liter zuurstof per uur, waarmee de Velda Silenta luchtpomp 300 geschikt is voor vijvers met een inhoud tot 3000 liter. De Velda Silenta luchtpomp is ook verkrijgbaar met een ruime pompcapaciteit, oplopend tot wel 6000 liter per uur. Met de vijverproducten van Velda kunt u uw gehele vijver geheel naar eigen wens inrichten. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van een vijverfilter, kunt u bij ons voordelig een Velda vijverpomp bestellen. Haxo zorgt voor een snelle levering van uw Velda Silenta luchtpomp en andere benodigdheden.