Velda Pond Protector

Uw vijvervissen hebben twee natuurlijke vijanden: de reiger en de huiskat. Beiden houden er wel van om een visje mee te pikken. Om dit te voorkomen raden we u een oplossing uit ons Velda Pond Protector assortiment aan. U kunt op verschillende manieren de ongewenste dieren afschrikken. Bij reigers kan het bijvoorbeeld werken om schitterende ballen op te hangen of in uw vijver te laten drijven. Naast afschrikken met de Velda Pond Protector kunt u natuurlijk ook uw vijver afdekken met een net, bijvoorbeeld het Hozelock vijvernetten. Nadeel is wel dat dit veel meer in het zicht ligt.

Velda Pond Protector schrikdraad

Een andere, iets minder opvallende oplossing is het plaatsen van Velda Pond Protector schrikdraad. U plaatst dit draad rondom uw vijver en sluit het dan aan op de transformator. Het draad geeft een lichte schok als het wordt geraakt, zodat eventuele vissenjagers worden afgeschrikt. Voor mensen is het Velda Pond Protector schrikdraad ongevaarlijk. Een goede verlichting maakt het voor jagers nog wat moeilijker om uw vijver ongemerkt te benaderen. Bekijk ook eens assortiment Velda vijververlichting en creëer een mooi verlichte vijver waar u ook ’s avonds van kunt genieten.
De Pond Protector en andere vijverbenodigdheden vindt u in onze webwinkel. Wij bieden scherpe prijzen en een snelle verzending. Wilt u eerst weten wat u in huis haalt en dan betalen? Dat kan! Bij Haxo kunt u achteraf betalen.