Velda terrasvijver

Wie een kleine tuin heeft of zelfs helemaal geen tuin en toch graag van waterplanten wil genieten, kan zijn hart ophalen met de Velda terrasvijver collectie. Deze minivijver bestaat uit een kunststof bak die u kunt vullen met waterplanten of een klaterende fontein. De Velda terrasvijver is lichtgewicht en daarom gemakkelijk te verplaatsen. Bij aankoop van de minivijver krijgt u een kant-en-klaar pakket met daarin een fonteinpomp en een plantmand. Deze mand is speciaal ontworpen om water- en moerasplanten in te plaatsen.

Handige tips bij het inrichten van uw terrasvijver:

  • Voeg aan uw plantenmand wat Velda vijversubstraat toe voor langdurig helder en gezond water
  • Zuurstofplanten gaan algen tegen en zorgen voor helder water
  • Moerasplanten geven een prachtig, sfeervol effect in uw terrasvijver

Velda terrasvijvers

Dankzij hun formaat zijn de Velda terrasvijvers ook te plaatsen op een balkon of zelfs binnen. U kunt dus overal genieten van bijzondere waterplanten en het sfeervolle geluid van de fontein. Kiest u voor een vierkante vijver of een ronde? Bij Haxo kunt u beide varianten Velda terrasvijvers online bestellen. En niet alleen de minivijvers vindt u in onze webwinkel, maar bijvoorbeeld ook het Velda waterbehandeling assortiment. Hiermee kunt u de waterkwaliteit beïnvloeden voor een optimale groei van uw planten. Velda raadt bijvoorbeeld regelmatig gebruik van Aqua Clear aan om de juiste waarden van het water te behouden.

Koopt u de Velda terrasvijver online bij Haxo, dan profiteert u van een scherpe prijs en een snelle levering. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!