Velda Vijver Start Pakket Planten 3000 Liter

Merk:
Velda
Collectie:
Startset
Artikelnummer:
181560
Levertijd:

2-5 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

299,00 247,11 excl. btw


Productomschrijving Velda Vijver Start Pakket Planten 3000 Liter

Altijd al een vijver willen hebben? Maak het jezelf gemakkelijk met dit complete startpakket voor de vijver. Dit pakket is geschikt voor vijvers tot 3000 liter en bevat alles wat je nodig hebt om de vijver mooi en gezond te houden. Handig!

Compleet voor de vijver
Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je vijver mooi en gezond te houden. Dit zijn alle onderdelen die meegeleverd worden:

Superalite 
Om je vijver gezond te houden is bodemsubstraat van groot belang. In dit pakket worden 3 zakken van 40 liter Velda Superalite filtermateriaal meegeleverd waarmee je een optimaal klimaat creëert in de vijver. De bacteriën zorgen ervoor dat er na ongeveer 3 maanden een natuurlijk evenwicht ontstaat. 

Bacterial 50 ml
Normaal gesproken duurt het ongeveer 4 tot 6 maanden voordat de bacteriën zich voldoende vermeerderd hebben. Help ze een handje met Bacterial! Strooi het in het vijverwater of vermeng het eenvoudig met het bodem- of filtermateriaal. 

Aqua Test Strips
Voor een goed klimaat is het belangrijk dat de vijver de juiste waarden heeft. Controleer de zuurgraad, hardheid, carbonaathardheid, nitrietgehalte, nitraatgehalte en chloorgehalte eenvoudig met de aqua test strips. Dompel de strip voor 1 seconde in het water en na 1 minuut lees je zo de actuele status van het water af. Handig!

GH Plus 1500 ml
Zorg voor extra hardheid van het vijverwater met GH Plus. Als je vijver een GH-waarde heeft tussen de 8° en 12° kunnen je vijverplanten optimaal groeien en bloeien. Voeg wanneer nodig een beetje toe en je houdt de zuurstofvoorziening op en top.

KH Plus 1500 ml
Verhoog eenvoudig je KH-waarde met de KH Plus. Wanneer de zuurgraad in je vijver plotseling stijgt of daalt kan dit grote gevolgen hebben voor de planten. Test op tijd je vijverwater en voeg indien nodig een beetje KH Plus toe op je vijver in optimale staat te houden.

Floating Combi Filter 2500 
Dit drijvende filter van Velda is de ideale oplossing voor een mooie, zuivere en zuurstofrijke vijver, zonder dat er een storende filter in het zicht ligt. Dit filter drijft op het water waardoor hij bijna niet te zien is. Voorzien van 13 Watt UV-C lamp en 2500 liter per uur pomp.

Helderwatergarantie
Dankzij de jarenlange ervaring van Velda garanderen zij 100% helder water, mits de vijver zo is ingericht dat deze aan de voorwaarden voldoet. 


Kenmerken Velda Vijver Start Pakket Planten 3000 Liter

Merk
Velda
Collectie
Startset
Barcode
8711921259041
Vermogen (W)
25
Geschikt voor
3000l/u