Velda Vijver Start Pakket Waterval 10000 Liter

Merk:
Velda
Collectie:
Startset
Artikelnummer:
181565
Levertijd:

2-5 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

849,00 701,65 excl. btw


Productomschrijving Velda Vijver Start Pakket Waterval 10000 Liter

Altijd al een vijver willen hebben? Maak het jezelf gemakkelijk met dit complete startpakket voor de vijver. Dit pakket is geschikt voor vijvers tot 10.000 liter en bevat alles wat je nodig hebt om de vijver mooi en gezond te houden. Handig!

Compleet voor de vijver
Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je vijver mooi en gezond te houden. Dit zijn alle onderdelen die meegeleverd worden:

Superalite 40 l
Om je vijver gezond te houden is bodemsubstraat van groot belang. In dit pakket worden 10 zakken van 40 liter Velda Superalite filtermateriaal meegeleverd waarmee je een optimaal klimaat creëert in de vijver. De bacteriën zorgen ervoor dat er na ongeveer 3 maanden een natuurlijk evenwicht ontstaat. 

Bacterial 200 ml
Normaal gesproken duurt het ongeveer 4 tot 6 maanden voordat de bacteriën zich voldoende vermeerderd hebben. Help ze een handje met Bacterial! Strooi het in het vijverwater of vermeng het eenvoudig met het bodem- of filtermateriaal. 

Aqua Test Strips
Voor een goed klimaat is het belangrijk dat de vijver de juiste waarden heeft. Controleer de zuurgraad, hardheid, carbonaathardheid, nitrietgehalte, nitraatgehalte en chloorgehalte eenvoudig met de aqua test strips. Dompel de strip voor 1 seconde in het water en na 1 minuut lees je zo de actuele status van het water af. Handig!

GH Plus 3750 ml 
Zorg voor extra hardheid van het vijverwater met GH Plus. Als je vijver een GH-waarde heeft tussen de 8° en 12° kunnen je vijverplanten optimaal groeien en bloeien. Voeg wanneer nodig een beetje toe en je houdt de zuurstofvoorziening op en top.

KH Plus 3750 ml
Verhoog eenvoudig je KH-waarde met de KH Plus. Wanneer de zuurgraad in je vijver plotseling stijgt of daalt kan dit grote gevolgen hebben voor de planten. Test op tijd je vijverwater en voeg indien nodig een beetje KH Plus toe op je vijver in optimale staat te houden.

Green Line 8000 
De Green Line vijverpomp van Velda is multifunctioneel en zeer energiezuinig. De motoren van deze pompen zijn waterdicht en thermisch beveiligd voor extra veiligheid maar ook voor een langere levensduur. De pomp heeft een vermogen van 70 Watt en kan vuildeeltjes tot 6 mm groot verwerken.

Giant Biofill XL
De Velda Cross-Flow Biofill een ideaal doorstroomfilter voor middelgrote tot grote vijvers. Het filter maakt het vijverwater op een biologische wijze gezond en kristalhelder zodat je optimaal van de vijver geniet. Inclusief 18 Watt UV-C unit!

Helderwatergarantie
Dankzij de jarenlange ervaring van Velda garanderen zij 100% helder water, mits de vijver zo is ingericht dat deze aan de voorwaarden voldoet. 

Advies
Na het aanleggen van de vijver is het belangrijk dat de vissen pas na zes weken worden uitgezet. Zorg er daarnaast voor dat de vijver minimaal 80 centimeter diep is. 


Kenmerken Velda Vijver Start Pakket Waterval 10000 Liter

Merk
Velda
Collectie
Startset
Barcode
8711921259096
Vermogen (W)
88
Geschikt voor
10.000l/u
Garantie
2 Jaar