Velda vijverfilter

U geniet het meest van uw vissen en planten met een heldere en schone vijver. Met een Velda vijverfilter zorgt u ervoor dat het water van de vijver continu gefilterd wordt. Op deze manier creëert u een gezonde en prettige leefomgeving voor uw vijverbewoners. Bij Haxo vindt u verschillende soorten filters. Wij bieden een ruim Velda vijverfilter assortiment en daarnaast ook bijpassende componenten zoals een Velda vijverpomp en Velda filtermateriaal.

Velda drijvende vijverfilter

Voor een kleine vijver is het Velda drijvende vijverfilter een goede keuze. Dit filter zorgt niet alleen voor kristalhelder water, maar de ingebouwde vijverpomp pompt het water ook omhoog zodat u een fontein in uw vijver heeft. Het filter van de Velda drijvende vijverfilter is voorzien van filtermatten, UV-C lamp en pomp. Het is eenvoudig te installeren, u hoeft slechts het filter aan te sluiten op uw stopcontact.

Velda vijverfilter set

U kunt bij Haxo uw eigen vijveronderhoudpakket samenstellen, maar u kunt ook kiezen voor een Velda vijverfilter set. Kiest u bijvoorbeeld voor de Velda Clear Control, dan heeft u naast een filter met bijbehorende filtermaterialen ook een krachtige vijverpomp en een UV-C unit tegen algvorming. In onze webwinkel vindt u alles wat u voor uw vijver nodig heeft. Bestel gemakkelijk online en laat uw aanwinsten thuisbezorgen.