Hozelock Vijverkuur Set

Merk:
Hozelock
Collectie:
Vijverwaterbehandeling
Artikelnummer:
8463-0500
Levertijd:

2-5 werkdagen

48,00 39,67 excl. btw


Productomschrijving Hozelock Vijverkuur Set

De Hozelock vijverkuur set is het ideale totaal pakket voor uw vijver. Deze set zorgt voor een algvrij vijverseizoen en is geschikt voor vijvers tot 5000 liter. De set bestaat uit: Bio Start, Bio Mineral Balance en Bio Alg Stop.

Bio start

Voor het opstarten van het vijverfilter, herstellen van de bacteriecultuur in de vijver en verlaagt de PH waarden van uw vijver.

Bio Mineral Balance

Herstelt de GH waarde en de KH waarde. De GH waarde geeft de hardheid van de vijver aan. Deze dient minimaal 8 te zijn en voor een optimale waarde 12. De KH waarde heeft directe invloed op de PH waarde en dient daarom goed te zijn. De KH waarde moet minimaal 5 zijn, op deze manier blijft de PH waarde stabiel.

Bio Alg stop

Bio alg stop is goed voor preventie van alggroei en behandeling van acute algproblemen. Dit geldt voor zowel draadalg als zweefalg. 

Gratis 25 teststrips voor PH, GH en KH, Nitriet en Nitraat worden meegeleverd.

  • Afzonderlijk verpakt
  • Nauwkeurige weergave
  • Advies over te gebruiken middel bij afwijkende waarden

Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van vijverbehandeling. Ook voor andere producten van Hozelock bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Hozelock.


Kenmerken Hozelock Vijverkuur Set

Merk
Hozelock
Collectie
Vijverwaterbehandeling
Barcode
8714991001732