Vloerkleden

Vloerkleden zorgen voor sfeer en warmte in uw woning. Het uizoeken van het juiste vloerkleed dat past bij de rest van uw interieur is alleen niet altijd even makkelijk. U moet denken aan de kleur, materiaal, hoogpolig of juist laagpolig. Veel verschillende opties dus. Gelukkig heeft Haxo.nl een uitgebreid assortiment waar u altijd een geschikt vloerkleed kunt vinden. Wij zorgen voor een uitgebreid assortiment met de scherpste prijzen!

Vloerkleed kopen?

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher of wilt u een vloerkleed dat goed past bij de rest van uw interieur? Dan vindt u bij Haxo gegarandeerd een geschikt vloerkleed. Haxo heeft verschillende materialen zoals katoen, polyester, wol, polypropyleen en viscose. Naast de materialen bieden wij ook veel diversiteit in onze vloerkleden. Van een vintage vloerkleed tot een klassiek vloerkleed. Haxo biedt verschillende stijlen aan voor uiteenlopende interieuren zoals landelijk, modern en industrieel. 

Vintage vloerkleed

Een vintage vloerkleed is de trend van het moment. Een ouderwetse print in een nieuw jasje. De vintage vloerkleden zijn helemaal hip. Naast vintage vloerkleden zijn er ook gekleurde bloemenprints en andere grafische prints waardoor uw vloerkleed net een kunstwerkt lijkt. Bekijk alle vintage vloerkleden snel! Tip: Kijk eens voor bijpassende woonaccessoires in onze shop! 

Luxe woonaccessoires

Wanneer u graag advies wilt krijgen over de aanschaf van een vloerkleed, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zo kunt u erachter komen welk materiaal voor u geschikt is en welke kleuren goed met elkaar combineren. Laat u inspireren in onze shop en combineer naar uw eigen smaak! Haxo is de juiste plek om uw vloerkleed te kopen, wij zorgen voor een snelle levering en scherpe prijzen.