Waterornament Dubai

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1308262
Materiaal:
Terrazzo
Levertijd:

5-7 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

€ 299,00 269,00 222,31 excl. btw

Je bespaart 10%


Productomschrijving Waterornament Dubai

Niets is zo aangenaam als op een warme zomeravond het geluid van een kabbelend beekje te horen in uw eigen tuin. Een complete vijver is niet meer nodig met de waterornamenten van vijverbenodigdheden.nl. Eenvoudig te plaatsen in uw tuin en met een minimaal stroomverbruik was een waterelement in uw tuin nog nooit zo eenvoudig.

Waterornament Dubai

Dit antracietkleurige waterornament in de vorm van een bol is gemaakt van terrazzo en is onderdeel van de Acqua Arte serie. Terrazzo is een materiaal bestaande uit marmerkorrels verwerkt in cement en is zeer stoot- en krasvast. Het waterornament beschikt rondom over LED verlichting bestaande uit 36 lampjes.

De bol heeft een doorsnede van 36 centimeter en wordt compleet geleverd met een pomp en een bassin. Het bassin graaft u in en wordt vervolgens afgedekt met een metalen rooster, waardoor het water uit het ornament wordt opgevangen in het bijpassende bassin. De set is inclusief 500ml Acqua Arte Clean, een reinigingsmiddel dat aanslag op het waterornament voorkomt en het water helder houdt. Dit waterornament kan perfect gecombineerd worden met het waterornament Canberra, een antracietkleurige halve bol, voor een speels effect.

Waterornament wordt geleverd inclusief:

• Pomp 900 l/h
• Bassin 68 – 36 cm | 90liter
• LED ring van 36 lampjes
• Aansluitmateriaal

Bestel uw complete waterornament eenvoudig online! | Vijverbenodigdheden.net

Is dit niet het waterornament dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.


Kenmerken Waterornament Dubai

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465082624
Materiaal
Terrazzo
Afmeting
Diameter 37 cm,90 Liter