Waterornament Larissa

Op = Op

swipe

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1308305
Materiaal:
Keramiek
Levertijd:

5-7 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

158,99 131,40 excl. btw


Productomschrijving Waterornament Larissa

Een waterornament is een mooie toevoeging aan uw tuin. De bijzondere vormen en het prettig geluid van stromend water geeft uw tuin een rustgevend effect. De waterornamenten van Vijverbenodigdheden.net zijn zowel met als zonder LED verlichting leverbaar en zijn vervaardigd uit de beste materialen.

Waterornament Larissa

Waterornament Larissa heeft een bijzondere kruik vorm waarbij het water uit de mond van de kruik stroomt. Dit geeft een kabbelend water effect. Samen met de antieke uitstraling van de kruik, is het waterornament uitermate geschikt voor in uw bloementuin.

Waterornament met antiek uitstraling

Het Waterornament in kruik vorm is gemaakt van keramiek en heeft een afmeting van 30 x 53 x 34 cm en wordt geleverd als complete set inclusief een bassin van 90 liter met een diameter van 68 cm en een hoogte van 36 cm. De afdekplaat plaatst u eenvoudig over het bassin heen. De bijgeleverde pomp stuwt het water gemiddeld met 900 liter per uur rond. Voor het installeren van het waterornament leveren we het benodigde aansluitmateriaal bij uw waterornament.

Maak uw tuin compleet met de antieke uitstraling van het waterornament Larissa!
 


Kenmerken Waterornament Larissa

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465083058
Materiaal
Keramiek
Afmeting
30 x 53 x 34 cm,Inhoud bassin 90 liter