Waterornament Las Palmas

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1308310
Materiaal:
Graniet
Levertijd:

5-7 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

219,00 180,99 excl. btw


Productomschrijving Waterornament Las Palmas

De Acqua Arte collectie biedt een ruime diversiteit aan waterornamenten. Verschillende designs om uw tuin de juiste sfeer te geven. Zo zijn er ornamenten die toegevoegd kunnen worden aan vijver maar bij beperkte ruimte in uw tuin ook een vijver kunnen vervangen. Zelfs bij de afwezigheid van een tuin kunnen de waterornamenten van vijverbenodigdheden.net geplaatst worden op uw balkon, dakterras of oprit.

Dit waterornament bestaat uit een grijze granieten pilaar met een hoogte van een halve meter en daarop een glazen, transparante bol. Het ornament is voorzien van pomp dat het water rondpompt en van LED verlichting, erg sfeervol tijdens de donkere avonduren. De ornamenten worden als set geleverd, zodat alle benodigdheden aanwezig zijn om uw ornament te installeren.

- hoogte 50 cm
- diameter granieten zuil 20 cm
- diameter glazen bol 15 cm
- diameter waterbassin 68 cm

Bestel uw waterornament eenvoudig online

Het bestellen van de ornamenten via vijverbenodigdheden.net is erg eenvoudig en kent bovendien een bijzonder snelle levering bij u aan de deur. De complete set wordt bij u thuis afgeleverd zodat u direct aan de slag kunt met het monteren van uw waterornament. Door de heldere handleiding is de klus zo geklaard en geniet u direct van het rustgevende, kabbelende water in uw tuin.

Waterornamenten bestelt u eenvoudig online via vijverbenodigdheden.net
 

Is dit niet het waterornament dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.


Kenmerken Waterornament Las Palmas

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465083102
Materiaal
Graniet
Materiaal
Glas
Afmeting
Hoogte 35 cm,Diameter 20 cm