Waterornament Siena

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1308241
Materiaal:
Graniet
Levertijd:

5-7 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

268,99 222,31 excl. btw


Productomschrijving Waterornament Siena

Ornament Siena uit de AcqaArte serie bestaat uit drie antracietkleurige zuilen met LED verlichting. De zuilen hebben een hoogte van 20, 35 en 50 centimeter en zijn gemaakt van graniet. Dit zorgt er voor dat het ornament bestand is tegen verschillende weersinvloeden en jarenlang meegaat. De bijgeleverde LED verlichting zorgt voor een sfeervolle aanblik op donkere avonden. 

Het waterornament beschikt bij levering over een bassin, pomp, afdekplaat, reinigingsmiddel en alle aansluitmaterialen. Dit ornament is een uitstekende uitbreiding van uw tuin en is nu eenvouding online te bestellen.

Kenmerken van het waterornament Siena:

  • 3 antracietkleurige zuilen van graniet
  • LED verlichting
  • pomp 1600 l/h
  • bassin 68cm doorsnede en 36cm hoog
  • aansluitmateriaal

Het installeren van een waterornament van vijverbenodigdheden.net is eenvoudig. U ontvangt het complete pakket inclusief duidelijke handleiding. Zodra u het ornament ontvangen heeft, kunt u direct beginnen met het installeren van het waterornament. Het waterbassin kan ingegraven worden in uw tuin of u kiest voor een van onze Decowalls wat ingraven overbodig maakt. De krachtige pomp stuwt het water door een gepatenteerde driewegkraan, zodat de waterstroom naar de drie elementen afzonderlijk te regelen zijn. De waterstroom mondt uit aan de vlakke bovenzijde van de zuilen, waarna het via de zuilen naar beneden loopt en u voorziet van een rustgevend geluid van stromend water. 

Maak uw tuin zomerklaar met de waterornamenten van Acqua Arte via vijverbenodigdheden.net

Is dit niet het waterornament dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.


Kenmerken Waterornament Siena

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465082419
Materiaal
Graniet
Afmeting
Hoogte 20 / 35 / 50 cm,Inhoud bassin 90 Liter,Breedte x Diepte 15 x 15 cm