De kleur wit wordt ook wel de kleur van perfectie genoemd. Wilt u een nieuwe pot in uw tuin of interieur? Kies dan voor één van de witte bloempotten uit het assortiment van Haxo.nl. Bij ons heeft u keuze uit verschillende vormen, materialen en zelfs kleuren. Zo is er voor iedereen wel een perfecte witte bloempot.

Witte Bloempot

Soorten en maten

Niet iedereen wil precies dezelfde pot als de rest van de straat. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten en maten bloempotten in het wit. Ook heeft u keuze uit verschillende materialen, kleuren en merken. Zo kunt u altijd een originele pot uitzoeken.

Materialen

Of u nu een metalen pot, een bloempot van zeegras of één van kunststof- steenmix wilt, bij ons vindt u ze allemaal. Zo kunt u zelf kiezen welk materiaal u het mooiste vindt bij uw huis of tuin. Let wel op dat zeegras niet echt geschikt is voor buiten. Dit type kunt u dus beter alleen voor binnen gebruiken.

Kleuren

Binnen de witte potten heeft u keuze uit verschillende kleuren wit of kleuren die in de buurt komen van wit. Zo kunt u onder andere kiezen voor de kleur grijswit, maar ook voor naturel en gewoon wit. Wit is dus niet zomaar wit.

Merken

Als u een witte bloempot wilt kopen, dan heeft u keuze uit verschillende merken. De merken die wij verkopen zijn Artstone en TS. Beide zijn een merk van Ter Steege en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Alle bloempotten van deze merken beschikken over een drainagesysteem waardoor de planten precies voldoende water krijgen.

Bij Haxo kunt u terecht voor witte bloempotten van verschillende materialen

Bloempot wit voor binnen en buiten

De witte bloempotten van Haxo zijn geschikt voor binnen en buiten. Toch zit er wel een verschil tussen binnen bloempotten en buiten bloempotten. Zo is het voor een buitenpot belangrijk dat er gaten onderin de pot zitten voor de waterafvoer, waar dit bij een binnenpot niet handig is. Ook zijn bepaalde materialen niet geschikt voor buiten, hierbij kunt u denken aan zeegras en textiele potten. Het is belangrijk om hier op te letten bij de aanschaf van een pot.

Creatief met witte bloempotten

Witte bloempotten passen in ieders tuin of interieur. Wilt u een witte bloempot in uw interieur plaatsen, maar bent u bang dat het saai wordt? Wees dan creatief door de pot te combineren met een andere kleuren, zoals bijvoorbeeld een bruine bloempot. De kleur wit is namelijk perfect te combineren. Daarnaast kunt u ook buiten een echte eyecatcher creëren door meerdere witte potten bij elkaar te zetten. Nog leuker om hier te variëren in de vormen en maten van de potten.

Witte bloempot kopen

Een witte bloempot kopen doet u online op Haxo.nl. Het ruime assortiment van Haxo zorgt dat u genoeg keuze heeft. De witte bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor u de perfecte pot voor uzelf kunt uitkiezen. Bij Haxo.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we ook dat kwaliteit betaalbaar moet blijven. Alle witte potten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd.

Meer informatie

Bij Haxo.nl kunt u terecht als u een witte bloempot wilt kopen. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment als er gekeken wordt naar de verschillende vormen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor ovale bloempotten, maar ook voor rechthoekige bloempotten. Heeft u vragen over onze witte variant of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Een witte bloempot kopen doet u bij Haxo.nl