Zwarte schroeven

Voor verschillende klussen zijn de zwarte schroeven van Haxo een perfecte ondersteuning! Dankzij de zeer scherpe punt hoeft u weinig druk te zetten om deze in het hout te draaien. U kunt deze schroeven voor onder andere spaanplaten gebruiken. Ook voor andere soorten hout zijn ze zeer geschikt. Bovendien heeft u bij Haxo keuze uit verschillende merken zwarte schroeven, waaronder Wovar en Waelbers. Zo weet u zeker dat u uw klus zorgvuldig en snel klaart!

Zwarte RVS schroeven

Wat voor constructie u ook in elkaar zet, met onze zwarte RVS schroeven zal deze nog jaren kunnen blijven staan! Onze roestvrije schroeven zullen stevig blijven zitten en zijn, indien nodig, eenvoudig weer los te draaien. In zacht- én hardhout zijn ze eenvoudig aan te brengen met behulp van een (elektrische) boormachine. U heeft een ruime keuze qua formaat als u zwarte RVS schroeven nodig heeft! Ook daarom koopt u deze natuurlijk bij Haxo.

Zwarte Torx schroeven

Voor al uw werkzaamheden in uw tuin kunt u de zwarte Torx schroeven van Wovar gebruiken. In één verpakking zitten, afhankelijk van de set, tussen de 50 en 200 stuks. Hiermee kunt u een flinke tijd vooruit. Deze tuinschroeven zijn zachter dan verzinkt stalen exemplaren. Ze zijn echter wel minstens zo sterk en betrouwbaar! Als u op zoek bent naar het beste bevestigingsmateriaal, kunnen we u onze zwarte Torx schroeven dan ook van harte aanbevelen. Zeker als u ze gebruikt om zwart beslag te bevestigen!

Zwarte schroeven bolkop

Bij Haxo heeft u een zeer ruime keuze als het gaat om bevestigende ijzerwaren. Zo kunt u kiezen voor zwarte schroeven met bolkop, cilinderkop of een platte variant. Welke soort u nodig heeft, is compleet afhankelijk van uw klus. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd vertrouwen op de deskundige klantenservice van Haxo! Zij vertellen u graag of u zwarte schroeven met bolkop of een andere variant nodig heeft. We zorgen er graag voor dat u het juiste klusmateriaal bij ons bestelt!