Klussen

Bij Haxo kun jij als vakman al het gereedschap vinden dat je nodig hebt voor jouw project. Jij bent een vakman, een echte professional. Als vakman vindt je kwaliteit en kennis belangrijk. Haxo levert alleen het allerbeste gereedschap en alle andere bouwbenodigdheden die je nodig hebt. Haxo weet dat het beste gereedschap ervoor zorgt dat jij de klus sneller en mooier kan uitvoeren. Hierdoor kan je kwaliteit leveren en bespaar je tijd en dus geld. Haxo staat voor jouw professionaliteit en kwaliteit. 

Haxo is meer dan alleen een gereedschapswinkel. Wij zijn jouw professionele partner bij al jouw projecten. We kunnen je adviseren en meedenken voor het beste resultaat. Haxo is niet voor niets "Hèt adres voor elke klus!

 

Professioneel gereedschap

Bij Haxo vindt je professioneel gereedschap van hoge kwaliteit voor de professionele klusser. Wij hebben alleen de beste merken in ons assortiment, zoals:

  • Stanley
  • Bahco 

Deze merken en meer vind je in ons uitgebreide assortiment. Wij verkopen ook specialistische producten en apparatuur. Zo vind je bij ons wat je nodig hebt. 

Gereedschap webwinkel

Haxo is een gereedschap webwinkel voor de professionele klusser. Wij zijn de juiste partner in een project. De meeste producten hebben we op voorraad en kunnen we dus snel leveren. Bovendien denken onze specialisten graag met je mee over de aanpak van je klus en kunnen ze adviseren waar nodig.