Tuinbewatering

Zoekt u een professionele Hozelock slanghaspel of Gardena tuinslang voor besproeiing van uw tuin of het wassen van uw auto? Van goedkope tuinslanghaspel tot luxe slangenwagen, hier vindt u tuinbesproeiing artikelen die waterklusjes leuk maken!

Tuinslang Winkel

In onze winkel verkopen wij online voordelige tuinslang haspels en tuinslang accessoires van topmerk Hozelock en het alom bekende Gardena. Daarnaast hebben wij ook diverse budgetmerken waarin u nog steeds het juiste product heeft, maar dan scherp geprijsd. Vergelijk onze prijzen eens met andere merken en winkels.

Losse Tuinslang

Ontdek het gemak van online een nieuwe tuinslang van 10 tot 100 meter kopen via de nummer 1 webshop. Klik nu voor de beste tuinslanghaspel producten, autowasborstels, oproltuinslangen en losse tuinslang aanbiedingen verder in onze webwinkel.

Gardena tuinslang los

Als u graag bezig bent in de tuin en u graag goed wilt zorgen voor uw bloemen en planten, dan is een Gardena tuinslang los natuurlijk onmisbaar. In het ruime assortiment van Haxo vindt u verschillende losse tuinslangen voor elk type tuin. De tuinslangen van Gardena kenmerken zich door hun hoge kwaliteit. Zo zijn alle slangen UV-bestendig en vrij van zware metalen. Met een Gardena tuinslang los zorgt u dat uw bloemen en planten mooi blijven fleuren. 

Hozelock tuinslang los

Als u op zoek bent naar kwaliteit dan adviseren wij u de Hozelock tuinslang los. Haxo is officieel dealer van Hozelock tuinslangen en wij staan dan ook voor lage prijzen en kwaliteit. Hozelock heeft al meer dan een halve eeuw ervaring met het produceren van innovatieve oplossingen voor de tuinbranche. Kennis en vakmanschap worden gecombineerd om oplossingen te ontwikkelen die het beste uit uw tuin halen. Wacht niet langer en koop uw Hozelock tuinslang los bij Haxo. Bij ons kunt u niet alleen voor tuinslangen maar ook voor Buitendouches, Graszaad en Regentonnen terecht.