Merken

Voor elke klus in uw tuin is er bij Haxo wel een product te vinden. Haxo voert een groot aantal bekende merken die u kunnen voorzien van uw tuingereedschap.

Tuinbewatering Merken

Om optimaal van uw tuin te genieten is het belangrijk dat de planten gaan bloeien en het gras mooi groen is. Bewatering van de planten is daarbij erg belangrijk. GardenaHozelock en Powerplus zijn bekende merken op het gebied van tuinbewatering. Deze merken bieden alles aan wat u nodig bent om uw tuin te bewateren van slanghaspels tot koppelingen en van sproeiers tot druppelslangen.

Tuingereedschap Merken

Voor het netjes maken van de tuin en het onderhouden de tuin kunt u terecht bij Fiskars, Hendrik Jan, Wolf Garten en MTD. Deze merken bieden alles aan wat u nodig heeft om de tuin er prachtig uit te laten zien. Een kleine greep uit het assortiment van deze merken zijn: boomscharen, onkruidstekers, onkruidbranders, harken en scheppen.

Grasgereedschap Merken

Een mooie tuin begint met een strak gazon. Voor een strak gazon is een goede verticuteermachine erg belangrijk. Wanneer de grasmat er goed uitziet zal het gras gemaaid moeten worden. Het grote deel kan gedaan worden met een grasmaaier maar een grastrimmer of grasschaar is onmisbaar om de hoeken van het gazon te maaien. Gardena, Einhell, MTD en Wolf Garten hebben een uitgebreid assortiment grasgereedschap.

Regenton Merken

Wanneer u uw tuin wilt bewateren kunt u ook gebruik maken van regenwater. U moet het regenwater dan wel opvangen in een regenton. Regentonnen zijn tegenwoordig in alle kleuren en maten te koop. Een groot merk op het gebied van regentonnen is Harcostar. Harcostar biedt een leuk assortiment aan regentonnen in verschillende kleuren.

Drukspuit en Rugspuit Merken

De tuin onkruidvrij houden? Dit kan bij Haxo! Om een tuin onkruidvrij te houden is een drukspuit of rugspuit onmisbaar. Powerplus, Gloria en Hozelock bieden een groot assortiment aan druk- en rugspuiten aan. Mix de onkruidverdelger in de drukspuit en begin met het besproeien van het onkruid. Binnen een aantal dagen zult u al zien dat er minder onkruid in de tuin aanwezig is.

Tuinverlichting Merken

Voor de mensen die ’s avonds in de tuin zitten zijn er ook tuinmerken die tuinverlichting aanbieden. Een groot merk op het gebied van tuinverlichting is Garden Lights. Garden Lights heeft een zeer breed assortiment aan LED tuinverlichting zoals inbouwverlichting, wandlampen, staande lampen en tuinspots. Wanneer u lampen wilt die makkelijk te verplaatsen en een mooi design hebben zult u bij Smooz slagen.