Hendrik Jan Butaangas 400 ml

Op = Op
Merk:
Hendrik Jan
Collectie:
Onkruid
Artikelnummer:
1073266
Materiaal:
Butaan
Levertijd:

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 5,99 4,79 3,96 excl. btw

Je bespaart 20%


Productomschrijving Hendrik Jan Butaangas 400 ml

Heeft u een onkruidbrander van het merk Hendrik Jan die werkt op Brutaangas en wilt u deze aan-, of navullen? Dan kunt u bij ons Butaangas kopen in een cartridge van 400ml geschikt voor Hendrik Jan onkruidbranders. Ervaar het gemak van een onkruidbrander op Butaangas en koop deze online in onze webwinkel.
 

Butaangas kopen voor onkruidbrander

De onkruidbranders van Hendrik Jan werken op Butaangas om de vlam te creëren. Dit Butaangas kunt u kopen in cartridge vorm met 400ml inhoud. Deze Butgaangas cartridges zijn niet navulbaar, waardoor u de butaangas cartridges in onze webwinkel los kunt kopen. Afhankelijk van de vlam grote kunt u deze Butaangas cartridge gemiddeld 1 uur gebruiken op een Hendrik Jan onkruidbrander of als navulling voor de Hendrik Jan onkruidbrander set. 

Let op! Wilt u Butaangas kopen? Let dan bij de montage op de onkruidbrander op dat de Butaangasbus goed wordt aangedraaid tot dat u de klik hoort. Wanneer u de klik heeft gehoord bent u verzekerd dat de gasbus stevig genoeg is vastgedraaid en kunt u de vlam ontsteken door middel van de ontsteker op de onkruidbrander.


Butaangas voor de onkruidbrander koopt u voordelig online!


Butaangas kopen? Bestel vandaag nog deze Butaangas bus online en profiteer van onze snelle service en levering. Vandaag bestelt is binnen enkele werkdagen in huis. Zo kunt u vrijwel direct aan de slag!

Bekijk hier al onze andere onkruidbranders.
 


Kenmerken Hendrik Jan Butaangas 400 ml

Merk
Hendrik Jan
Collectie
Onkruid
Barcode
8712817204015
Materiaal
Butaan
Afmeting
230 gram