Machinegereedschap

Bent u op zoek naar specifieke machines? Haxo heeft een uitgebreid aanbod aan machines. Zo hebben wij onder andere schuurmachines, afkortzagen, zaagtafels en compressors. Haxo biedt machinegereedschap van de merken Scheppach en Einhell. Deze twee merken hebben veel kennis op het gebied van machinegereedschap.

Machinegereedschap Afkortzaag

Afkortzagen zijn hele geavanceerde zagen. Het is eigenlijk een compacte zaagtafel, maar dan in een compacte vorm. Daarom is een afkortzaag ook heel handig in kleine werkplaatsen. Alle handvaten zijn voorzien van een handvat. Het handvat kunt u naar beneden trekken als u wilt zagen. Haxo heeft afkortzagen van het merk Scheppach en Einhell. Een aantal afkortzagen van Scheppach en Einhell zijn voorzien van een laser. Deze laser is erg handig omdat u zo precies kan zien of u nauwkeurig te werk gaat. 

Machinegereedschap Zaagtafel

Zaagtafels worden aangedreven met een motor. Zaagtafels zijn zeer geschikt voor het zagen van grove en massieve stukken planken. Haxo heeft zaagtafels van het merk Scheppach en Einhell. Deze twee merken zijn erg gespecialiseerd op het gebied van zaagtafels.

Machinegereedschap Compressor 

Compressors zuigen lucht aan en persen dit samen om het daarna onder een hoge druk beschikbaar te stellen. Hierdoor kunt u er allerlei luchtgereedschappen mee aandrijven. Voordat u een compressor koopt is het handig om naar de specificaties te kijken, want niet elke type compressor is geschikt voor elk luchtgereedschap. Het is handig om goed te kijken naar de volgende specificaties:

  • Aanzuigvermogen
  • Luchtdruk
  • Aantal PK
  • Ketelinhoud
  • Olievrij of oliegesmeerd

Haxo heeft compressors van het merk Scheppach en Einhell. Alle compressors van deze twee merken zijn eenvoudig te vervoeren omdat ze voorzien zijn van wielen en een handvat of ze zijn gemaakt om mee te nemen op vakantie. Bestel eenvoudig en snel uw machine in onze webwinkel.